Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от IYI

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от IYI

Мнениеот IYI » 23 Яну 2013, 16:52

Bat-Miro написа:гледах демото има съмнителен момент на Б стрелна 1 през 2 стени а може и да налучква но други съмнителни май няма за хак не сам сигурен

Ако се вгледаш добре в демото ще разбереш,че на един опитен играч с wall не му трябва постоянно да му седи мерника на играча от противниковият отбор а просто да го види от къде идва и на къде отива за да го пресрещне схващаш ли ??? Факт е ,че следи винаги отива там където има човек и това ако е случайност здраве !!!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: IYI

Мнениеот zxcv ;> » 23 Яну 2013, 17:00

IYI написа:
Bat-Miro написа:гледах демото има съмнителен момент на Б стрелна 1 през 2 стени а може и да налучква но други съмнителни май няма за хак не сам сигурен

Ако се вгледаш добре в демото ще разбереш,че на един опитен играч с wall не му трябва постоянно да му седи мерника на играча от противниковият отбор а просто да го види от къде идва и на къде отива за да го пресрещне схващаш ли ??? Факт е ,че следи винаги отива там където има човек и това ако е случайност здраве !!!!

Това как да го разбирам, че съм "опитен играч с wallhack" ли ? :D Нямам какво да добавя аз по принцип - решението е изцяло ваше аз нямам думата след, като съм се оплакал значи съм искал да ми се махне бана, защото съм чист, а не да се излагам (giggle) Исках само да покажа, че има админи, които банват без да гледат играчите и банват хора без хакове. Няма да се защитавам - всеки си има мнение, няма проблем. Разбира се, че ще се усъмните в мен след, като си играя със звук и си се правя на някъв гъзар с wallhack, и още повече - Отказах се от правата си ?! Това още повече ви навежда на мисълта, че може да съм си пуснал хака, защото ми е омръзнало, защото не ми пука вече за веригата и т.н. Няма какво да коментирам вече. Има по - висши от мен и от Вас така, че...

Благодаря за вниманието на повечето админи, че отделиха 5 минутки за моето демо и дадоха своя глас! 8)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот ramb0FF » 23 Яну 2013, 17:06

Току що гледах демото и съм 100 процента сигурен че не е хак,а админите трябва да се научат да различават добър играч от хакер
Шампион е онзи, който става, когато не може.
Аватар
ramb0FF
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот dzak » 23 Яну 2013, 20:41

Ще падна. zxcv не използва wallhack в това демо. Нищо съмнително не е направил, има 1 изтрел през стената на Б, но защо не виждам да пишете за другите ситуации - как точно ще хвърля бомбата на Б, и остана изненадан как го ръшнаша. Беше определено неподготвен.
Ситуацията на стълби - чува как противника минава. Неможе 2-3 секунди след това той да е сложил ц4(също така видя и противника, който мина от ярд). Ясно е, че единият не е на лока на А, а към стълбите. Другия ще е на лок на А, очевидно е.
Всяка врътка прави едно и също на Х - изкачва, наглася се и излиза на стелба.Това, че се наглася през вратата не го прави хакер. Вижте движението - само надясно, без да мести мишката. Не губи време да се прицели, с повече игра сам знаеш къде да си сложиш мерника, за да излезеш с директно насочен такъв към мястото, което си набелязал. Остана изненадам, когато в единия случай чакаше горе, а противника се показа от долната страна(в тъмното).

Офтопик:
Искам да спои друго едно мое мнение - админ IYI си мисля, че банна играча и под въздействието на останалите админи в сървъра - изгледайте демото от админа.
Отделно от това, досега си мислех, че точно нас никой не трябва да ни дразни, а да се съобразяваме със всички и да не делим играчите на "дразнещи" и "недразнещи".
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Energy Style ^ » 23 Яну 2013, 22:06

всеки прави грешки стига с тези интриги
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот IYI » 24 Яну 2013, 10:21

Искам и някой главните да прегледа моето демо и да си даде мнението и да се изкаже по темата заключително вече !!!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот Mrusnica » 24 Яну 2013, 13:53

Довечера ще намеря време и аз да погледна демото...
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Мнениеот Doktora » 24 Яну 2013, 18:29

Чист е Темата приключи!
Аватар
Doktora