Оплакване от "Mailo"
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
23 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Оплакване от "Mailo"
Добре. Айде вече да си мълчим , че до края на света да ти отвора дупка на главата и да ти наливам акъл няма да стане. Айде край на темата.
-
bucky - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Mailo
Energy Style ^ написа:А Мр нали уж трябва да играеш с 1 ник ?
Това пък,къде си го видял?В правилата не го виждам,не съм се договарял с никого от вашата верига да играя с 1 ник.Това,че официалния ми ник под който се подвизавам е Mr.Black,съвсем не ме задължава да влизам по сървърите само с 1 ник.Мисля,че пределно ясно стана на всички,че всеки играч избира с какъв ник да играе.
Явно съм попаднал на стабилен админ,който успя да види хака ми,с помощта на опита,който притежава,натрупан от игри срещу walle,spawn и т.н.Играч на световно игрово ниво,което го прави направо невероятен админ в някаква верига в България...
Няма да се обяснявам на никого,защо играя с различни никове,навсякъде играя с различни никове,не сте толкова специални,че да го правя заради вас.
Mrusnica написа:Mr.Black написа:Колегите са те забравили скоро не си пускал тема в форума по това съдя че не си играл от известно време
поне в нашата мрежа.
Реших да отговоря и на теб,че май на другите не си заслужава.Всъщност не е баш така,да вярно почти не играя при вас,но съм забелязал,някаква положителна тенденция около вас.Повечето админи срещу,които съм се сблъсквал,някак "успяват" да не ме баннат (в последно време),което си е добре за вас ,но дебело искам да подчертая "НЯКОЙ".
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Еми мисля че вече трябва да се закл. тая тема
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
23 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3