Вашият nickname, с който сте били ban-нати: eL Clon <3 Roshla ;pp
Вашето IP: 46.237.70.225
Nickname на администратора: zxcv ;>
Нарушеното правило - №6, №13
Разяснение: Омръзна ми да се разправям с този админ ... или му махнете правата или му кажете да кара по-леко и да не банва едно за гьотора ... Гледа има няма 1 минута домързя го да гледа повече и хайде да му тегля бана пък той да се оправя ...
Демонстрация/Изображение: Снимки
Демо: Demo
Сървърът, в който е направено доказателството: CS MegaGaming Dust2 Only
Oплакване от админ zxcv ;>
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
-
eL Clon - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: eL Clon <3 Roshla ;pp
Re: Oплакване от админ zxcv ;>
Карай по-спокойно момко. Това, че не съм бил Spectator не означава, че не съм те гледал. Нарочно умирах, за да те гледам просто имаше няколко "wallbang" моменти в които ме усъмни и реших да ти направя снимки и това беше преди 30 мин. Извинявам се за бана и приятна игра - и си оправи държанието всеки може да се "зъби".
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Махнах бана, защото админа иска снимки, а снимките са чисти. Демото не съм го гледал все още, но ще го направя и ако има нещо нередно ще го добавя пак.
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
zxcv ;> написа:Карай по-спокойно момко. Това, че не съм бил Spectator не означава, че не съм те гледал. Нарочно умирах, за да те гледам просто имаше няколко "wallbang" моменти в които ме усъмни и реших да ти направя снимки и това беше преди 30 мин. Извинявам се за бана и приятна игра - и си оправи държанието всеки може да се "зъби".
Не се зъбя, не съм ти и момко. Просто ми омръзна да ме банваш за глупости понеже не ти се занимава да ме гледаш по-дълго време. Както и да е благодаря за премахването на бана. Приятен ден.
-
eL Clon - Потребител
- Име в игра: eL Clon <3 Roshla ;pp
4 мнения
• Страница 1 от 1