Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от некоректен админ-Еlectric Co

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от некоректен админ-Еlectric Co

Мнениеот zxcv ;> » 09 Ное 2013, 01:32

dzhanoww написа:Виж сега, аз не съм гледам това демо, гледах на админа демото, тои ми го прати по скайпа, не се притеснявай няма да излъжа, ако това намекваш.
П.с Нарочно потърсих демото на админа, защото на играча не съм го виждал да играе с хак, затова ;)

А на теб ми е малко трудно да повярвам, но все тая вече темата е приключена... Ако лъжеш, лъжеш само себе си - може да се струва смешна тази поговорка на някои, но след време я разбират колко е истинска. Не, че те предизвиквам, не че ти заповядвам, но ако искаш наистина да потвърдиш думите си изпрати ми снимка на ЛС от скайп разговора ви 8)
Spechoope написа:аз го сам дал!!!

А ти нищо не си дал мога да ти кажа. Уж футбол бил да иде да играе, уж това, уж онова ама май си преправи снимките и се опита да шмекеруваш с някакво измислено демо направено с помощта на hud_saytext, айде не на нас тия - след един месец се опитай пак, но без хак, защото хванем ли те отново - чао!

Темата е приключена и я заключвам, тези които искат да добавят нещо може да ме уведомят на ЛС, за да я отключа стига да е по темата, а колегите, които трябва да се бъркат имат достатъчните права, за да пишат. Хубава вечер!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit - Консултирах се с колега, гледахме пак демото над два, три пъти и решихме, че играчът е чист. Снощи под въздействието на алкохол и умора съм се подвел по първите два, три рунда. Поради тази причина моето искрено извинение дължи играча получил бан (handshake) Бана го премахвам, приятна игра в сървърите ни!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Re: Оплакване от некоректен админ-Еlectric Co

Мнениеот Doktora » 09 Ное 2013, 20:24

Благодаря за разбирането бро.
Аватар
Doktora
Потребител