Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Админ 1907

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от Админ 1907

Мнениеот XeLL4o » 01 Авг 2014, 20:52

d3v1lk1nG написа:
Офтопик:
преместете темата в админския форум,понеже усещам че няма да свърши добре ,нека само ние си гледаме сеирите

Да темата взе съвсем друга посока бана е махнат такс че темата няма какво да прави тук. Първо че вече се решава съвсем друго нещо пък и нападките станаха доста. Колкото по-малко се чете темата от тук нататък по-добре.
Аватар
XeLL4o
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: XeLL4o

Мнениеот SEXY_M » 01 Авг 2014, 20:54

Офтопик:
Темата наистина е станала интересна, след като го има и кидо тук. Но да си дойдем на думата. Админа е за директно спиране на правата, доста теми има за него в близките дни в които са доказани грешките му. Наистина няма безгрешни хора но ти биеш всички...... Колегата е добавил една моя тема и мисля че е време да се вземат мерки спрямо теб
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот The_King » 01 Авг 2014, 21:04

nrjhs написа:
awaq написа:
The_King написа:А къде е снимката от бана? Колегите няма ли да я искат...

Благодаря колега искам да видя снимката от баннът :) нека играча да представи снимката си

Офтопик:
Ще извинявате, че се меся ама тая тема е от 2 дни, а ти чак сега искаш снимката, 2 дена не ти правеше впечатление , awaq ? Нямаше и да се сетиш ако T.I. не беше казал..
Между другото и аз държа да му се махнат правата, самия факт, че не знае, че когато е спект и пише, тези в игра не могат да го видят (ако са обикновени потребители както е в случая ) говори сам по себе си.И после изтъква факта, че не получил отговор, когато питал дали има друг ник..
Искам и да припомня тази тема viewtopic.php?f=71&t=6409

awaq последно нещо към теб, оправи си малко правописа, даже доста, защото пишеш много нечленоразделно, от доста отдавна ми прави лошо впечатление.Не знам на колко си години, но пишеш като второкласник.

Има ли бан има и снимка, няма значение Kick-a ... друго нямам какво да казвам нито да се меся ;)
Аватар
The_King
Потребител
Потребител

Име в игра: T.I.

Мнениеот m3ry.jane » 01 Авг 2014, 21:13

Офтопик:
The_King написа:Има ли бан има и снимка, няма значение Kick-a ... друго нямам какво да казвам нито да се меся ;)

Баннал го е от disconnected players, aко не се лъжа. Няма как да има снимка. И не защитавам kiddo, всеки може да сгреши, като 1907.
Аватар
m3ry.jane
Потребител
Потребител

Име в игра: m3ry.jane

Мнениеот SEXY_M » 01 Авг 2014, 21:46

Mynimal написа:
d3v1lk1nG написа:
Офтопик:
преместете темата в админския форум,понеже усещам че няма да свърши добре ,нека само ние си гледаме сеирите

темата наистина е за админския форума.

П.С. А по въпроса за отнемането на правата съм против защото има админския с по-гуля ми грешки "издънки" и не се е стигало до отнемане на правата.

Все пак не забравяй че за това има и тест период в който се доказва даден човек. След като се мине този тест период е малко по трудно да се насереш както се казва и дори да се насереш хората вече ти имат малко повече доверие след като си минал както се казва някакъв си тест. Не на празно има тази група за тест админи...... С двете си ръце и двата крака съм да се вземат мерки срещу 1907. Мисля после да събера всичките му издънки в рамките на 1 месец и пак ще си говорим дали е нормално човек да греши или по точно при него вече трябва да казваме ( нормално е човек да не греши ) или пък да допълним един виц който излезе от преди 3-4 дни "Преинсталирах си цс" Според мен темата по същество е приключена и трябва да се създаде нова или да се премести тази в администраторския и да си поспорим там!!!
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот dzak » 02 Авг 2014, 00:55

Всеки чете този форум избирателно. Не за първи път. Ако искате отнемане на правата - знаете човека, както и раздела.
А колкото до това "искам снимката" - моля, колегите от екип банове все пак да прочетат тук-там, може и да намерят нещо. Смешно е точно ние да искаме снимки в такава ситуация.
Всеки следващ коментар, който е извън темата, ще бъде санкциониран заради нарушаване на правилата на форума.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот DINO BG » 02 Авг 2014, 14:22

Admin преди месец-два му постави перманент, нали така ?

Не знам за какво ги имаме тези правила, след като вместо да наказваме хитреците ние поощряваме наглостта и безочието им.

Док хубаво махаш банове, но псувните на МАЙКА са били насочени и към теб ;)
Тоя ташак си прави с вас.

Док - нека си ме псува те ме бърка мен нищо.

МОЛЯ никой да не ми редактира поста освен Admin!
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот MORTAL » 04 Авг 2014, 07:30

Има бан, има оплакване, бана е махнат от Екип банове. Темата е до тук.
Но понеже е Кидо, дай да я направим темата 4 страници, с обвинения един към друг, кой как пишел и кой кого псувал и т.н. Темата заминава в прегледани оплаквания.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Admin » 04 Авг 2014, 19:26

Единственото което не разбрах е има ли хак или няма. Темата е заключено, но тези които питам може да пишат в нея. След като се уверя дали има хак или не ще реша какво да правя и с админа.
Перм бан имаше във форума, ще проверя и това, само да влезна малко в ритъм.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Погрешни банове