Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Oплакване от T.I

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Oплакване от T.I

Мнениеот d3v1lk1nG » 09 Авг 2014, 22:49

Офтопик:
Не мразя никой , но както прецениш - темата няма какво да я гледам щом е оплакване има екип банове те са по тази част аз и да гледам и да не гледам нищо не мога да направя
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот CTAMAT » 09 Авг 2014, 23:44

The_King написа:Според мене не е чиста играта му, но както и да е да ми обясни тогава... как с AWP го чу докато гледа към ярд и хоп се обърна към тяхната да чака от Б?? с колко volume да играе 100???? от 200-300 метра да ги чува ... айде моля ви се..

Как няма да чуя като, при положения, че убива един от моя отбор :D :D :D Абе, ти играеш ли цс? :x
Изображение
Аватар
CTAMAT
Потребител
Потребител

Име в игра: desert

Мнениеот Vito » 10 Авг 2014, 03:25

CTAMAT написа:
The_King написа:Според мене не е чиста играта му, но както и да е да ми обясни тогава... как с AWP го чу докато гледа към ярд и хоп се обърна към тяхната да чака от Б?? с колко volume да играе 100???? от 200-300 метра да ги чува ... айде моля ви се..

Как няма да чуя като, при положения, че убива един от моя отбор :D :D :D Абе, ти играеш ли цс? :x

Точно това видях и аз просто исках някой друг да се изкаже по демото, след като няма друг аз решавам да премахна бана
ако някой реши друго да заповяда :)
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=8746 бана е премахнат приятна игра заключвам темата.
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Предишна

Назад към Погрешни банове