Оплакване от Админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Оплакване от Админ
Как го натискаш постоянно , не можах да загрея нищо от снимките на клавиатурата ?
-
The_King - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: T.I.
Най-близкия бутон за да си гледам фраговете в случая е DEL (за съжаление на тази клавиатура са забили именно него до горната стрелка). От много време играя по този начин в сървъра и не е имало проблем. В настройките на контролите съм настроил TAB да отговаря на DEL.
-
bingoboy73 - Потребител
- Име в игра: BLACK SHADOW
Изгледах демото на Рк2к и мисля,че играча не е с хак.Всяко едно убийство е "нормално". Видя се,че на няколко пъти му "върза" да убие някой,а и после го заклаха смешно. След като видях снимките му, според мен,случайно е натиснал ДЕЛ и не знам,защо по дяволите играе със стрелките.
The King - Показва ти клавиатурата,защото иска да ти каже,че посоките са му много близко до бутона ДЕЛ.
Поздрави
The King - Показва ти клавиатурата,защото иска да ти каже,че посоките са му много близко до бутона ДЕЛ.
Поздрави
..because the night is dark and full of terrors..!
-
stefato - Потребител
- Име в игра: $tef@to
bingoboy73 написа:Най-близкия бутон за да си гледам фраговете в случая е DEL (за съжаление на тази клавиатура са забили именно него до горната стрелка). От много време играя по този начин в сървъра и не е имало проблем. В настройките на контролите съм настроил TAB да отговаря на DEL.
Ок ,я кажи с кои бутони клякаш и скачаш?И само за още едно инфо да ти дам ,ма ти със сигурност си запознат ,98% от хаковете които ги има точно Del e за пускане и спиране на wall .,aim и т.н .Кажи ми кой е тоя нормален играч който ще си смени Таб с Del ? Видя ли че лъжеш и почваш да се оплиташ . Всички сървари имат античит ,независимо от коя версия е всичките са настроени така че който и да е играч натисне del ,insert,home и др. да получава бан или kick или известява админите че има опит за пускане на хак ! Ако тук не си ял бан от античита ,само не ми казвай че и в другите сървари който си влизал си нямал проблеми или ти само тука играеш?
-
rk2k - Потребител
- Име в игра: rk2k
Заключвам темата и чакам мнение на екип банове....
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Офтопик:
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2