Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от Админ

Мнениеот The_King » 20 Дек 2014, 23:34

Как го натискаш постоянно , не можах да загрея нищо от снимките на клавиатурата ?
Аватар
The_King
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: T.I.

Мнениеот bingoboy73 » 20 Дек 2014, 23:49

Най-близкия бутон за да си гледам фраговете в случая е DEL (за съжаление на тази клавиатура са забили именно него до горната стрелка). От много време играя по този начин в сървъра и не е имало проблем. В настройките на контролите съм настроил TAB да отговаря на DEL.
Аватар
bingoboy73
Потребител
Потребител

Име в игра: BLACK SHADOW

Мнениеот stefato » 21 Дек 2014, 00:25

Изгледах демото на Рк2к и мисля,че играча не е с хак.Всяко едно убийство е "нормално". Видя се,че на няколко пъти му "върза" да убие някой,а и после го заклаха смешно. След като видях снимките му, според мен,случайно е натиснал ДЕЛ и не знам,защо по дяволите играе със стрелките.
The King - Показва ти клавиатурата,защото иска да ти каже,че посоките са му много близко до бутона ДЕЛ.

Поздрави
..because the night is dark and full of terrors..!
Аватар
stefato
Потребител
Потребител

Име в игра: $tef@to

Мнениеот rk2k » 21 Дек 2014, 00:32

bingoboy73 написа:Най-близкия бутон за да си гледам фраговете в случая е DEL (за съжаление на тази клавиатура са забили именно него до горната стрелка). От много време играя по този начин в сървъра и не е имало проблем. В настройките на контролите съм настроил TAB да отговаря на DEL.

Ок ,я кажи с кои бутони клякаш и скачаш?И само за още едно инфо да ти дам ,ма ти със сигурност си запознат ,98% от хаковете които ги има точно Del e за пускане и спиране на wall .,aim и т.н .Кажи ми кой е тоя нормален играч който ще си смени Таб с Del ? Видя ли че лъжеш и почваш да се оплиташ . Всички сървари имат античит ,независимо от коя версия е всичките са настроени така че който и да е играч натисне del ,insert,home и др. да получава бан или kick или известява админите че има опит за пускане на хак ! Ако тук не си ял бан от античита ,само не ми казвай че и в другите сървари който си влизал си нямал проблеми или ти само тука играеш?
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот SEXY_M » 21 Дек 2014, 00:33

Заключвам темата и чакам мнение на екип банове....
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот MORTAL » 22 Дек 2014, 08:42

Офтопик:
rk2k написа:Не само това Barca ,много странно ми е че добър играч играе с стрелките! На такива като ги видя им викам че са начинаещи (бот) ! Всеки напреднал играч не играе със стрелките ,защото ако те питам как правиш дълги скоци,клякания и т.н. не знам да не вземеш да измислиш нов начин за игра?

Един от най-добрите в GunGame - SNAIP, питай го него с кои копчета играе :)
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Предишна

Назад към Погрешни банове