Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Бан без причина от барселонафан!!!

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Бан без причина от барселонафан!!!

Мнениеот Faster » 31 Дек 2014, 20:21

Ако си чист демо ще пратиш аз ще ти кажа къде да го намериш
Отваряш си папката в която си инсталирам играта си търсиш папка strike там ще намериш автоматично записващото се демо с име CS_MegaGaming_GunGame.dem след това отваряш бразуера си и го качваш тук http://dox.abv.bg/files/share след което минаваш на стъпка две вземи линк излизат ти два линка отдолу копираш първия то си пише Линк за сваляне :
след това отваряш форума -темата си и даваш линка .
Цялата работа става за максимум 2 мин .
Ако си чист ще направиш тази малка работа!
Ето , че ти се каза как да стигнеш до файла и как да ни го предоставиш нещо което колегите са пропуснали да ти обяснят като каза , че не знаеш как става фокуса .
Сега топката е в твои ръце :)
Faster

Предупреждения: 0

Мнениеот BARCELONA FAN » 31 Дек 2014, 21:18

Благодарение на Faster, който ми изпрати това http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=11920 , ситуацията почти ми се изясни. Заради това, че пускаш оплакване 2 дни по-късно ме обърка. Нямам спомени да съм те банвал, защото си редовен в сървъра и със сигурност щях да помня. В папката си с демота нямам твое такова, защото когато банна някой, преименувам демото с ника на баннатия потребител. Предполагам, че нещо се е бъгнала системата, но се съмнявам и го изключвам. Явно съм объркал при поставянето на бана на Kuka Kaktos, който беше с Jedai, но между двата бана има разминаване от около 12 минути. Мога само да гадая какво се е случило, нека колегите да проверят и да сравнят IP(ако е възможно). Моето мнение е, че бана е неправилен, но не знам дали Екип Банове ще го премахнат без демо от двете страни, защото сме се нагледали на всякакви хитрини. Извинявам се за причиненото неудобство и ти пожелавам най-искрено весело посрещане на новата година!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот donvito » 01 Яну 2015, 15:24

фастер папката е има но в нея няма това за което ми казваш.Стига толкова няма да пишем романи както казах аз съм играч не писател.Изтриите темата аз ще си изтрия и акаунта от тук.Честита нова година на всички приятели от тази верига.Може би ще се видим и в други вериги.
Аватар
donvito
Потребител
Потребител

Име в игра: 8|1|1|1|1|1|D

Мнениеот Faster » 01 Яну 2015, 15:33

Предполагам че банът ще се премахне за това че не бързай както каза барса ти си от редовните явно е станала грешка някаква
Faster

Мнениеот Admin » 02 Яну 2015, 11:31

Махнах бана заради BARCELONA FAN, но за да нямаш подобен проблем ми пиши в скай да ти обясня как и къде стои демото.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Погрешни банове