1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: BOIKO DIMITROV
2. Вашето IP: -
3. Nickname на администратора: N.O.G.O.
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): № 6
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): и как съм го провокирал ? понеже той се казва така и аз нямам право да се пиша така тей ли ? ми ако се пиша иван христов и невидим се казва така пак ли ше има бан. ми ако се бях писал бойко борисов пак ли щеше да има бан понеже се правя на премиера ? ви пък от къде сте сигурни че аз не се казвам така, трябва да доказвам ли ? ако нямаше права въобще нямаше да ти пука ма дай ся да се правим на велики и всеки който те провокира да му се слага бан4е. утре на улицата кат те провокират и ти отнемат предимство ко ше ги прайш ? да знам че си пазиш демонцата от вчера пазиш си ги както стара баба пенсийката ка4вай ги тука, не можеш да ме спреш да се пиша както си искам. да ви имам и цензурата. утре кат вляза с ник Мартин пак ли ше има бан понеже снаип се казва така ?
6. Демонстрация /демо/ и Изображение:
http://prikachi.com/images.php?images/858/8267858U.jpg
http://dox.bg/files/dw?a=e6a25a2148
Оплакване от N.O.G.O.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
-
patek philippe - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: -
Re: Оплакване от N.O.G.O.
patek philippe написа:1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: BOIKO DIMITROV
2. Вашето IP: -
3. Nickname на администратора: N.O.G.O.
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): № 6
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): и как съм го провокирал ? понеже той се казва така и аз нямам право да се пиша така тей ли ? ми ако се пиша иван христов и невидим се казва така пак ли ше има бан. ми ако се бях писал бойко борисов пак ли щеше да има бан понеже се правя на премиера ? ви пък от къде сте сигурни че аз не се казвам така, трябва да доказвам ли ? ако нямаше права въобще нямаше да ти пука ма дай ся да се правим на велики и всеки който те провокира да му се слага бан4е. утре на улицата кат те провокират и ти отнемат предимство ко ше ги прайш ? да знам че си пазиш демонцата от вчера пазиш си ги както стара баба пенсийката ка4вай ги тука, не можеш да ме спреш да се пиша както си искам. да ви имам и цензурата. утре кат вляза с ник Мартин пак ли ше има бан понеже снаип се казва така ?
6. Демонстрация /демо/ и Изображение:
http://prikachi.com/images.php?images/858/8267858U.jpg
http://dox.bg/files/dw?a=e6a25a2148
Аве пич ти резбрали че не е той виновен ,а закрилника му ? Вечно ще си бан ако ще да се пишеш player ,тия няма дс се оправят никога когато имат за закрилник мекошав Админ, ти само гледай сеира на тоя Ного сега се надул като пуяк след като получи подкрепата да ближе а...ли от сутрин до вечер!
Ного -Фастер- Лизалко нали работиш ,ми как по цял ден следиш кой кво прави в сърварите? И много редовен стана от вчера ? Ей такива голи охльови ако ги срещна някъде им плюя в лицата ,та дано се удавят
Последна промяна SNAIP на 29 Юли 2015, 18:16, променена общо 4 пъти
Причина: 10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздели Оплакване от Модератор или Сървър Администратор и Кандидатури за АДМИНИ.(за 2-ри път!)
Причина: 10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздели Оплакване от Модератор или Сървър Администратор и Кандидатури за АДМИНИ.(за 2-ри път!)
-
Sik - Потребител
- Име в игра: Sik
Не знам от къде ми имаш имената , но почваш да навлизаш в лоши води за теб момче
- Faster
ето пак....
не знаеш нищичко ма дай ся да банваме наред щот ти се казваш така не си ли малко високомерен ? ще стискаш зъби и ше си търпиш и мълчиш в сервера една дума не съм обелил дума не може да стане за заяждане !
не знаеш нищичко ма дай ся да банваме наред щот ти се казваш така не си ли малко високомерен ? ще стискаш зъби и ше си търпиш и мълчиш в сервера една дума не съм обелил дума не може да стане за заяждане !
-
patek philippe - Потребител
- Име в игра: -
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
5 мнения
• Страница 1 от 1