Несправедлив бан
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
37 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Несправедлив бан
Лапешка ралта тоя незнам от колко време джитка с ренгена , Много слаба организация те Админите са раздвуени , рофл
- kiddo
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: stzmans
явно някои от вас имат лични мотиви ... да ме нападат , тва ,че не ме харесвате си е ваш проблем , но поне давайте трезва преценка не е нужно да съм 16 бита за да стрелям през смоук , има достатъчно клипчета в нета как се трепе през смоук ... ваша си работа дали ще ми стои бана или ще се махне , просто губите редовни играчи в сървърите си с такива изпълнения ! (или искате да играят хора които са ви изгодни ? ) ... Нямам нищо лични към никои от вас ,но се дразня от факта ,че в случая съм прав и няма да си мълча , ако бях виновен даже нямаше да се оплаквам от бана !
-
Lunatic - Потребител
- Име в игра: `Luna7ic`!
Vito написа:Добре като няма хак за вас дайте обяснение вместо него защо стреля по неговия тийм като претендира че играе със звук? Доста интересна тема се получава ....
Сори, че ви драскам в експертната тема, ама, Вито, това е абсолютно несериозен довод.
Първо, че скиновете наистина са бъгнати и ако си направиш труда да погледаш по-внимателно демото, ще забележиш, че не само стреля по свои, но и се разминава дружелюбно с противници.
Второ, това е масака. Разчиташ предимно на себе си/нещо, с което аз никога няма да мога да свикна/ и навсякъде се очакват потенциални опасности. Когато съм се съсредоточил в това, да взема някакво предимство, и аз не гледам много радара, на първа линия е "нервния спусък". Отделно, дето и не си виждам радара. За да мога да огледам хубаво и особено за да намеря къде е дропната бомбата, трябва да се забия до някаква по-тъмна стена. Така че няма никаква логика в тезата ти. Още повече, че .... тука няма да ти посочвам защо най-вече грешиш, за да не се учат чийтърчетата. Можеш и сам да се сетиш, ако помислиш.
Иначе, да, наличие на чийтване има и то е видно още в първата минута от демото, при минаването му през вратата на Х.
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
-
Havelock - Потребител
- Име в игра: Rare
Vito написа:Добре като няма хак за вас дайте обяснение вместо него защо стреля по неговия тийм като претендира че играе със звук? Доста интересна тема се получава ....
самия ти въпрос съдържа отговора а той е че: 1ва възможност - се осланя на слуха и чуе ли стъпки стреля без да гледа радар и без да се замисли. 2ра възможност прави "пунта" от сорта както повечето уалове като минават от някъде "поглеждат" ъглите да не се прекалено явни или пък като има някой каше нарочно се остават да ги килне :П
П.С. и аз лично съм го следял лунатика понеже той по скоро е оф он играч сега не съм гледал демото и не мога да се искажа но от това което съм наблюдавал знам че обича да се заиграва
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Only God Can Judge ME!!!
-
AmonRA - Потребител
- Име в игра: s0f*AmonRA
Офтопик:
Аз не виждам хак на това демо или поне през по-голямата част от играта му. Игра със звук, късмет, без да гледа радара, 16 бита - гледа през смоук-а. Първата ситуация, цитирана от мен , беше чиста, тъй като чу Робин, че стреля там и веднага тръгна с поглед - дупка на Б. Втората ситуация, честно да ви кажа ми беше най-съмнителна, чуваха се, при първия скочи, видя го и го уби, другите ги чу, че стрелят, но как разбра горе къде точно се намират? Разбирам ориентация по звука, но съм сигурен, че нямаш чак така добри слушалки, че да те отведат точно на него! За последните 2-ма си послъгал, а може и аз да не съм догледал и да си излъгал и на повече места. Редовен си в сървъра, гледал съм те, не си ме усъмнявал до сега, но това е моето виждане, вече Вие си преценявате.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
И аз не видях хак на демото , няма какво да повтарям другите , които са на моето мнение за звука и късмета до някъде
- Faster
По голямата част са на мнение, че няма хак. махам бана, макар със закъснение. Ако някой има нещо да добави да ми пише на мен.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
37 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4