Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от saD ?

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от saD ?

Мнениеот Alpi » 08 Яну 2016, 23:57

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: bless
2. Вашето IP: 212.73.134.18
3. Nickname на администратора: saD
4. Нарушеното правило - №6
5.Разяснение: Получих бан, без причина
6. Демонстрация/Изображение:
- Демо: http://dox.bg/files/dw?a=e1660c8a4b
- Изображение: http://imgur.com/eHIh7ze
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Gungame

Пак бях баннат от админи-разбирачи. Лошото е, че се влияят от играчите, а не бива. Това е бан за 5 път, на път съм да стана Roger 2. Ето ви видео с телефона, когато бях баннат и вече наистина да си вземете поука, и да престанете, че взе да става смешно. Линк: https://youtu.be/62uvnYYaNW8
Аватар
Alpi
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Alpi, bless

Re: Оплакване от saD ?

Мнениеот saD33 » 09 Яну 2016, 00:44

Това е моето демо- http://dox.bg/files/dw?a=c149618b99
Гледайте след 4-тата минута.
Аватар
saD33
Потребител
Потребител

Име в игра: TASHO BOSS KITEN, saD?

Мнениеот Alpi » 09 Яну 2016, 00:55

Това видео, което е снимано с телефона и качено в youtube е точно след 4-та минута. Един съвет от мен гледам, че си тестов админ недей да се влияеш от разни играчи, прецени сам ситуацията и тогава действай. Казвам ти го като бивш администратор. Каквото и да гледате, каквото и да снимате, няма да намерите aim, wall, speed и т.н. Банът ми да бъде премахнат.
Аватар
Alpi
Потребител
Потребител

Име в игра: Alpi, bless

Мнениеот Curkata » 09 Яну 2016, 15:40

Така, ето моето мнение по темата.
От всичките демота, които изгледах, клипчета и т.н. за неговата игра специално, стигам до извода, че ако се приеме, че е чист, значи това е начинът му на игра - да бъде готов по всяко време да отреагира със стрелба, като преди да излезе винаги мерника му е на кашона, стената и т.н. И ето интересното - това, което ни бърка според мен, конкретно за неговия стил на игра е, че админския хак ни залъгва, особено на малки карти. Точно заради това преди да се покаже много често мерникът му е на главата на някого, защото админския хак ни го показва по този начин, а иначе той просто предварително се "застрахова" като е готов да стреля по всяко време. Ако се гледа играта му на малка и голяма карта, ще се види разликата. Ето един друг поглед над играта му - гледайте демото без админския хак, така най-добре се вижда дали има хак, или не. Даже в някои случаи е по-добре да се изключи.Досега не съм обръщал внимание на това, въпреки че и аз смятах, че е wall, и на база тези аргументи си промених мнението и смятам, че е чист. За айм не може да става и дума. Според мен бана трябва да се махне. :)
Изображение
Аватар
Curkata
Потребител
Потребител

Име в игра: Kunov

Мнениеот IYI » 09 Яну 2016, 15:52

Прегледах и 2-те "демота" ,тук за Аймхак не може да става и дума,искам администратора който е наложил наказанието да ми каже във кой момент се осъмни за Айм ????? Виждам,че въпросното лице е редовен посетител на Бан-листа ни така,че нека да не се успокоява от това,че ще му махна наказанието ще го следя "изкъсо" !!!

Приятна игра във сървърите ни.
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот ReDBuLL_Bg » 12 Яну 2016, 15:28

казах ви да не се влияете от чуждото мнение ,защото когато ви казах че е чист ми се смеехте и то наи вече сад и велл доне нали така.Смешничко беше и ми се подиграва велл доне и сад .Вика ми абе редбулл от кога играеш цс и на колко години си и като му казах че играя от 16 17 години цс ми се смее, а сега излиза че те станаха за смях ,и ето човека им го доказа защото сад без да разбира какво прави натиска аим и аиде бан.А на кунов като му казах че познавам кои е хак и кои не без да ги гледам и тои ми се присмя ето пак ви казвам не ми е нужно да гледам играч особено за аим ,правя го просто за да се уверя но в игра наи лесно се усеща кои е валл особено като се играе на слушалки това беше от мен и другият път преценяваи добре сад а не да се излагаш защото имаш доста банове които ако са като този лошо за сървъра и доверието което са ти дали,щом дори блес не е и с валл а ти даваш причина аим сметни сам какво правиш със сървъра и с играчите
Manchester United 8)
Аватар
ReDBuLL_Bg
Админ
Админ

Име в игра: ReDBuLL

Мнениеот saD33 » 12 Яну 2016, 19:07

Първо като поставих този бан на играча, аз не помня да съм си писал с теб, още по-малко да съм ти се присмял както казваш.Доколкото разбрах познаваш кои е хак без да ги гледаш в игра, само със слуха си познаваш дали е хакер-или си медиум ,или си много талантлив. С какво съм се изложил, като не съм първият админ който банва този играч?-станала е грешка, да ти да не си безгрешен?Ама аз забравих ти без да ги гледаш вече знаеш кои е хак.
Аватар
saD33
Потребител
Потребител

Име в игра: TASHO BOSS KITEN, saD?

Мнениеот SNAIP » 12 Яну 2016, 20:29

Няма да толерирам нападки между членове на екипа в открит форум! Можете да се изясните на ЛС или в админ форума.
Колкото до Господин Alpi, ще добавя само, че го зная от около 5 години от друго място. При нас въпросният има 6 бана. 5 от тях му излизат в бан лста, но един от Vito не излиза (отменен). От тези 6 бана има 1 за aim, поставен му от Animals, който е изтърпян и не е обжалван. След това има един от Mary Jane за aim, който бе първо отменен, но в последствие върнат и изтърпян за aim+wh на база това мое видео

Наскоро Adanos го банна за aim, но такъв нямаше, но пък имаше сериозни съмнения за wh. Банът бе махнат.

А, сега, Г-н Alpi, искам от мен да знаеш, че пипна ли те с WH, в което съм убеден, че ползваш от време на време и се правиш на приятно разсеян, ще ти поставя перманентен бан и въобще няма да ти се разглежда оплакването!
С това темата приключва!
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Назад към Погрешни банове