Ейй изтървал съм :Д Играча е абсолютно чист главата си слагам .. Демото си е чисто и според мен е станала грешка ..
И dzak ако обичаш сега ти не сравнявай някой играчи с други няма нищо общо
IYI
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: IYI
Искам да се извиня на Master_arapovo за поставеното наказание от мен !! Ситуацията беше следната. Докато играех в ГГ ме извикаха,че има хакер във Дъст2 отидох там но никой не реагира да ми каже кой е бил хакера в този момент ми направи впечатление Master_arapovo който беше със друг ник !!! Веднага след като почнах да го гледам на Б направи 3-и бързи глави с леко трептене на мерника което ме усъмни,че може този играч да е със Айм но с по прецизни настройки (искам да уточня,че не знаех,че това е Master_arapovo) продължих да го гледам до края на рунда с намерение да го гледам малко по-дълго време за да съм сигурен в преценката си,но след края на рунда той излезе което ме наведе на мисълта,че се е усетил,че има Администратор за това го блокирах със цел ако не е бил с помощни средства да си качи неговото демо за да видим защото моето е много кратко !!! Още веднъж се извинявам на Master_arapovo познавам го от доста години във веригата и никога не е създавал проблеми като потребител,играч и колега надявам се да не ми се разсърди за грешната ми преценка и причиненото му не удобство от моя страна !!! Мога да кача и демото ако желае колегата [Speed Zone] ^^ Spynki ^^ тъй като е убеден,че нямам такова !!!! Искам да го уверя,че аз правя демо на всяко едно наказание поставено от мен освен ако не е speed или много явен Aimbot така,че ако държи да види демото ми да ми пише ЛС да му го пратя !!! Благодаря на всички
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: IYI
12 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2