Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от "Mailo"

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от "Mailo"

Мнениеот bucky » 23 Мар 2013, 02:14

Добре. Айде вече да си мълчим , че до края на света да ти отвора дупка на главата и да ти наливам акъл няма да стане. Айде край на темата.
Аватар
bucky
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mailo

Мнениеот Mr.Black » 23 Мар 2013, 02:17

Energy Style ^ написа:А Мр нали уж трябва да играеш с 1 ник ?

Това пък,къде си го видял?В правилата не го виждам,не съм се договарял с никого от вашата верига да играя с 1 ник.Това,че официалния ми ник под който се подвизавам е Mr.Black,съвсем не ме задължава да влизам по сървърите само с 1 ник.Мисля,че пределно ясно стана на всички,че всеки играч избира с какъв ник да играе.

Явно съм попаднал на стабилен админ,който успя да види хака ми,с помощта на опита,който притежава,натрупан от игри срещу walle,spawn и т.н.Играч на световно игрово ниво,което го прави направо невероятен админ в някаква верига в България...

Няма да се обяснявам на никого,защо играя с различни никове,навсякъде играя с различни никове,не сте толкова специални,че да го правя заради вас.

Mrusnica написа:
Mr.Black написа:Колегите са те забравили скоро не си пускал тема в форума по това съдя че не си играл от известно време :)
поне в нашата мрежа.

Реших да отговоря и на теб,че май на другите не си заслужава.Всъщност не е баш така,да вярно почти не играя при вас,но съм забелязал,някаква положителна тенденция около вас.Повечето админи срещу,които съм се сблъсквал,някак "успяват" да не ме баннат (в последно време),което си е добре за вас :) ,но дебело искам да подчертая "НЯКОЙ".
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот ViSiOn » 23 Мар 2013, 02:49

Еми мисля че вече трябва да се закл. тая тема :)
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Предишна

Назад към Погрешни банове