Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ zxcv ;>

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от админ zxcv ;>

Мнениеот SEXY_M » 18 Апр 2013, 15:09

Energy Style ^ написа:До някаде си прав! И аз преди правих теми с разни доказателства но нищо не се направи и ,за това и за това спрях :)

Радвам се че разбра за какво говоря и мисля че съм много прав защото доста спорове вече има между играчи и админи при положения че играчите са прави в някои случаи и след това админа казва извинявам се и всичко свършва. Е да но не трябва да е така, ще продължавам да пиша подобни неща за някой това е спам или злоба не е така. Нека да стане веригата както си беше наистина има много нови админи, разбирам нов админ да направи грешка, човек да си затвори очите и да се оправи положението но не става това да се случва при админи които си мислят че имат опит. Ще ви кажа нещо админчета, всеки може да използва amxmodmenu но това се прави по предназначение и тук пише как да се използва и за какво да се използва:
http://csmegagaming.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=641 и http://csmegagaming.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=373
И се надяваме админа да си качи демото ако го е запазил :D Къде ли е написано че трябва да се пази демо :D
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Предупреждения: 0
Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот Admin » 18 Апр 2013, 15:54

Сега прочетох внимателно логовете и ще кажа, че единствената грешка на админа е, че е сменил вече избран мап с друг по негово и на някои други желание. Това е забранено, независимо дали ще се напълни повече сървъра както е обяснил или по друга причина. Наказание на Админа

Относно преместването да Осама не е точно така.
1. Не са били 1в1 и това се вижда от satisfaction : NE STIGA CHE STE 2MA I he-TA MQTATE, после едновременно влизат Админа и ABC
2. не е влязъл админа и го е метнал веднага а е играл повече от 10 мин.
Влязъл е в L 04/18/2013 - 09:23:13: [amxbans_core.amxx] Login: "zxcv ;><1810><STEAM_ID_LAN><>" became an admin (account "zxcv ;>") (access "bcdefijmu") (address "") (nick "") (static 0) а трансфера е L 04/18/2013 - 09:36:15: [plmenu.amxx] Cmd: "zxcv ;><1813><STEAM_ID_LAN><>" transfer "Osama<1808><STEAM_ID_LAN><>" (team "CT")
Веднага е започнала атака от страна на играча - Osama : typ li si ili da и т.н.
В логовете също има как админа се извинява на баннатия по погрешка играч и той приема извиненията.

Така, че живота не е черно-бял и гледните точки са различни.

Секси_М няма да отговарям на твоите нападки, надявам се да прочетеш внимателно това което съм написал с факти и да видиш разликите. Има още неща от лога, но не е нужно да ги поствам а всеки който го интересумат може да ми пише в скайп да му ги пратя, няма да занимавам повече аудиторията с това.

п.п. Оставам отворена темата за да може да се изкажат заинтересованите страни.

Пожелавам приятна игра на всички и нека не забравяме, че тя става само когато има уважение между хората.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Osama » 18 Апр 2013, 15:58

Въпроса ми е, защо трябва админа да решава какъв да играя CT или Т? Защо при вотнат азтек пускат итали? Админа цял ден се прави, че не вижда темата, а много добре знае за нея!
Аватар
Osama
Потребител
Потребител

Име в игра: Osama

Мнениеот SEXY_M » 18 Апр 2013, 16:02

Admin написа:Сега прочетох внимателно логовете и ще кажа, че единствената грешка на админа е, че е сменил вече избран мап с друг по негово и на някои други желание. Това е забранено, независимо дали ще се напълни повече сървъра както е обяснил или по друга причина. Наказание на Админа

Относно преместването да Осама не е точно така.
1. Не са били 1в1 и това се вижда от satisfaction : NE STIGA CHE STE 2MA I he-TA MQTATE, после едновременно влизат Админа и ABC
2. не е влязъл админа и го е метнал веднага а е играл повече от 10 мин.
Влязъл е в L 04/18/2013 - 09:23:13: [amxbans_core.amxx] Login: "zxcv ;><1810><STEAM_ID_LAN><>" became an admin (account "zxcv ;>") (access "bcdefijmu") (address "") (nick "") (static 0) а трансфера е L 04/18/2013 - 09:36:15: [plmenu.amxx] Cmd: "zxcv ;><1813><STEAM_ID_LAN><>" transfer "Osama<1808><STEAM_ID_LAN><>" (team "CT")
Веднага е започнала атака от страна на играча - Osama : typ li si ili da и т.н.
В логовете също има как админа се извинява на баннатия по погрешка играч и той приема извиненията.

Така, че живота не е черно-бял и гледните точки са различни.

Секси_М няма да отговарям на твоите нападки, надявам се да прочетеш внимателно това което съм написал с факти и да видиш разликите. Има още неща от лога, но не е нужно да ги поствам а всеки който го интересумат може да ми пише в скайп да му ги пратя, няма да занимавам повече аудиторията с това.

п.п. Оставам отворена темата за да може да се изкажат заинтересованите страни.

Пожелавам приятна игра на всички и нека не забравяме, че тя става само когато има уважение между хората.

При това положение мога единствено да се извиня, но не на админа а за спама и нападките, но аз се водех по казаното от играча, но съм доволен че има наказани и се надявам всички админи да погледнат поне темата и да знаят че не само играчите носят отговорности и търпят наказания ;)

Люси, извинявам се пак но мисля че така е редно. Както ти каза " тя става само когато има уважение между хората", нека админите и играчите си имат поне малко уважение, а относно до админите пак ще кажа. Всеки знае да използва amxmodmenu но го използвайте правилно ;)
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот Osama » 18 Апр 2013, 16:06

Главния админ вижда лога, но явно не вижда, че преди да бъда прехвърлен бяхме 2ма играчи в сървъра! И точно тогава той влезе и ме метна T! Това че беше влизал преди това да играе не значи, че точно когато е влязъл за първи път през деня и тогава го е направил. Няма как да седя и да търпя такова държание на админ и да не му кажа нищо. Ако трябва и цял ден да бъда ЗАГЛУШЕН. Ще се научат, че както те искат да ги уважаваме така и ние искаме да бъдем уважавани. И ВЪПРОСНИЯ БАННАТ ИГРАЧ лично го попитах и каза, че не е приел извиненията!
Аватар
Osama
Потребител
Потребител

Мнениеот Admin » 18 Апр 2013, 16:08

Osama написа:Въпроса ми е, защо трябва админа да решава какъв да играя CT или Т? Защо при вотнат азтек пускат итали? Админа цял ден се прави, че не вижда темата, а много добре знае за нея!

За смяна на мапа си получи наказание, за баланса виж наказаните админи, че не го правят и ще разбереш а защо не отговаря това не мога да кажа, но наистина се надявам да го направи.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Osama » 18 Апр 2013, 16:10

Играем 1vs1 и той влиза и решава, че няма баланс в играта и ме мята T. Как може да прецени как върви играта без да е играл. На 100% съм сигурен, че когато играехме аз и приятелят ми нямаше хора в сървъра. След това той влезе и ме метна Т ! Няма как да не му кажа, че има нужда от "баланс на главата". Аз няма как да се чувствам като играч в сървъра при положение, че ме слагат където си искат да играя!
Аватар
Osama
Потребител
Потребител

Мнениеот SEXY_M » 18 Апр 2013, 16:13

Osama написа:Играем 1vs1 и той влиза и решава, че няма баланс в играта и ме мята T. Как може да прецени как върви играта без да е играл. На 100% съм сигурен, че когато играехме аз и приятелят ми нямаше хора в сървъра. След това той влезе и ме метна Т ! Няма как да не му кажа, че има нужда от "баланс на главата". Аз няма как да се чувствам като играч в сървъра при положение, че ме слагат където си искат да играя!

добре решил си да пуснеш оплакване, а къде ти е демото или нещо друго, може и да си прав тук но не се прави така ;)
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот Osama » 18 Апр 2013, 16:17

Доста години не съм играл CS и просто не знаех, че трябва след като стане случката да изляза за да копирам демото. Когато съм играл през 2003 нямаше все още такива неща. Сега имам свободно време и с колегата ми играем CS. Това не ме оправдава , че нямам демо просто казвам каква е причината за да нямам. Реших да видя във форума какви са правилата и дали има смисъл да пускам тема. Доста голяма част от правилата ги е нарушил с действията си.
Аватар
Osama
Потребител
Потребител

Мнениеот az|sam|mm » 18 Апр 2013, 16:20

Има грешка админа, получи наказание. Но , има 1 Но. Обама: другия път представи демо или снимка , защото няма да бъде разгледана ! Панимаеш ли?
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

ПредишнаСледваща

Назад към Погрешни банове