Играча казах не е хак... ние (Екип банове ) сме за това.....LoShiQt 4i4kO престани да провокираш играча
какво искаш момчето да не се защитава ли.. в неговата тема има право да пише колкото си иска
Това че ти не разбираш от хакове него не го засяга .. карате ме да пиша работи които не ми отиват
Олакване от Админ LUD PEPINO
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
34 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Олакване от Админ LUD PEPINO
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
И трябва да има: 6.Ако администратор ban-не някого, който не е hack и този играч предостави демо, на което си личи, че не е. Тогава и само тогава ban-a бива премахнат и се слага предупреждение на визирания администратор.
-
XeLL4o - Потребител
- Име в игра: XeLL4o
-
Hooligan*Ultras - Потребител
- Име в игра: AMG_Beast
Мнениеот ViSiOn » 12 Юни 2013, 17:31
Играча казах не е хак... ние (Екип банове ) сме за това.....LoShiQt 4i4kO престани да провокираш играча
какво искаш момчето да не се защитава ли.. в неговата тема има право да пише колкото си иска
Това че ти не разбираш от хакове него не го засяга .. карате ме да пиша работи които не ми отиват
Я дай пак аз провокирам играча така лиииииииииииииииииииииииииииииииииии ако екип баннннн излагате се.излагате се/.....вижте какво ви пиша.чата ви предоставям тоя хелчоооо ме направии измамник и олигофрен.а вие го толерирате.пуска тема и толкоз тои решава дали ще има банн или не браво екип банове......бравооооо..и вижте какво си позволява да ми пише .....
Мнениеот XeLL4o » 12 Юни 2013, 18:21
И трябва да има: 6.Ако администратор ban-не някого, който не е hack и този играч предостави демо, на което си личи, че не е. Тогава и само тогава ban-a бива премахнат и се слага предупреждение на визирания администратор
вече се убеждавам че той решава не вие погледнете демото добре вижте го в игра.тогава кажете ето ви правата аз не мога да допусна един келеш къде пише че ще му махнат банна.и съм приложил доказателство за което а вие ми пишете че аз провокирам играча и какво искам от него.......лелелелелелелл
Мнениеот ViSiOn » 12 Юни 2013, 17:31
Я дай пак аз провокирам играча така лиииииииииииииииииииииииииииииииииии ако екип баннннн излагате се.излагате се/.....вижте какво ви пиша.чата ви предоставям тоя хелчоооо ме направии измамник и олигофрен.а вие го толерирате.пуска тема и толкоз тои решава дали ще има банн или не браво екип банове......бравооооо..и вижте какво си позволява да ми пише .....
Мнениеот XeLL4o » 12 Юни 2013, 18:21
И трябва да има: 6.Ако администратор ban-не някого, който не е hack и този играч предостави демо, на което си личи, че не е. Тогава и само тогава ban-a бива премахнат и се слага предупреждение на визирания администратор
вече се убеждавам че той решава не вие погледнете демото добре вижте го в игра.тогава кажете ето ви правата аз не мога да допусна един келеш къде пише че ще му махнат банна.и съм приложил доказателство за което а вие ми пишете че аз провокирам играча и какво искам от него.......лелелелелелелл
-
LoShiQt 4i4kO - Потребител
- Име в игра: LOSHIQT 4I4KO
Момчето играе много добре,аз също съм го гледала няколко пъти и не мисля че е хакер.
Също така ми е направил много добро впечатление с държанието си в сървъра,дори когато правим баланс не се оплаква,че го местим постоянно.
Също така ми е направил много добро впечатление с държанието си в сървъра,дори когато правим баланс не се оплаква,че го местим постоянно.
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
-
uzurpatorka - Потребител
- Име в игра: uzurpatorka
" аз не мога да допусна един келеш" : 5.Строго се забранява да обиждате другите играчи и админи..оправдания от рода на "Той почна пръв" не съществуват..като е почнал го накажете,но не псувайте и вие !
-
XeLL4o - Потребител
- Име в игра: XeLL4o
Играча е чист ! Незнам колегата къде видя използване на непозволени средства
-
respect punk ! - Потребител
- Име в игра: zaicev
*
Последна промяна MORTAL на 24 Юли 2013, 10:36, променена общо 1 път
Причина: Само админите и оплакващият се имат право да пишат в тази тема.
Причина: Само админите и оплакващият се имат право да пишат в тази тема.
Подписът е твърде голям
-
izroda - Баннат
- Име в игра: Obu4avam izrodi
XeLL4o написа:" аз не мога да допусна един келеш" : 5.Строго се забранява да обиждате другите играчи и админи..оправдания от рода на "Той почна пръв" не съществуват..като е почнал го накажете,но не псувайте и вие !
Вижте как се държи и какво пише като чели е екип банн и няма кой и забележка да му направи.после аз го провокирам...........................
-
LoShiQt 4i4kO - Потребител
- Име в игра: LOSHIQT 4I4KO
34 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4