Несправедлив бан
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
37 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Несправедлив бан
Досега Трябваше да е форматиран и от форума . Такива нагли хакери какво ги мотаете, три дни да седи тази тема с предоставено демо в което има наличие на ХАК . Рофл
Последна промяна SNAIP на 19 Юли 2015, 12:02, променена общо 1 път
Причина: 10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздели Оплакване от Модератор или Сървър Администратор и Кандидатури за АДМИНИ.
Причина: 10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздели Оплакване от Модератор или Сървър Администратор и Кандидатури за АДМИНИ.
- kiddo
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: stzmans
На демото не виждам съмнение за игра с уал хак. Единствено видях саунд, дори на моменти аз ги чувах,а той не.
Общо взето бот
Общо взето бот
-
noangels11 - Потребител
- Име в игра: N0 Angel's
kiddo написа:Досега Трябваше да е форматиран и от форума . Такива нагли хакери какво ги мотаете, три дни да седи тази тема с предоставено демо в което има наличие на ХАК . Рофл
Последна промяна SNAIP на 19 Юли 2015, 12:03, променена общо 1 път
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
-
Havelock - Потребител
- Име в игра: Rare
Та все още докато чакаме мнението на другите 2-ма админа , от коментарите предишните на всички особенно на админа който ме банна Jef0 не се конкретизира къде ми е УАЛ ХАКА , не е дал коректно обяснение .... ( не ми излизай с номера ,че дупча през стените .. амх-мода на сървъра показва когато хитваш демиджа който правиш и веднага се разбира дали има някой там) !!! (то тая игра не е само да стреляш , трябва и малко акъл .. така да мислиш с тая глава на раменете си )
-
Lunatic - Потребител
- Име в игра: `Luna7ic`!
Лично за мен, на демото на Lunatic няма wall hack!
-
m3ry.jane - Потребител
- Име в игра: m3ry.jane
Играе на 16 бита, но наличие на хак в демото не виждам.
Това, че стреля по своя отбор означава, че просто не си гледа радара, много се е вживял в играта и го кара само на слух и късмет. Нито е първия, нито последния който го прави.
Това, че стреля по своя отбор означава, че просто не си гледа радара, много се е вживял в играта и го кара само на слух и късмет. Нито е първия, нито последния който го прави.
Последна промяна Adanos на 19 Юли 2015, 21:40, променена общо 1 път
-
Adanos - Потребител
- Име в игра: k
Добре като няма хак за вас дайте обяснение вместо него защо стреля по неговия тийм като претендира че играе със звук? Доста интересна тема се получава ....
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Не видях хак на това демо според мен е чист,да има съмнителни моменти но там ги чува и проверява зад кашоните.
Никога не забравям тези, които са били добри с мен, а още по-малко онези, които са били лоши с мен !
-
theflash - Потребител
- Име в игра: Damien Darhk
Vito написа:Добре като няма хак за вас дайте обяснение вместо него защо стреля по неговия тийм като претендира че играе със звук? Доста интересна тема се получава ....
Не стреля по неговите,просто на демото скиновете на играчите са бъгнати и някой терористи ги показва със скинове на ЦТ-та Вероятно играе със кракнат стийм и си е сменил моделите от оригиналните на валве и от там се получава това.Иначе е 16 битов,ако това е наказуемо може да го изтъпаните
-
Miss Dupe 2011 - Потребител
- Име в игра: FENOMENALNA
Ще помоля първо да не триете мнението, изгледах демото понеже ми стана интересно.
За мен си е нагъл wallhack и веднага казвам къде си пролича.Още втори рунд в тунел мята флаш, а на радара се вижда, че там има негови, което ме навежда на мисълта, че изобщо не гледа радара, а само това, което вижда през стените.
След това отново в тунел през Б 2-ри етаж беше с един негов, неговия се спря, а той продължи към 1-ви на уолк и хвана в гръб Troy, след което продължи през Х и изобщо не погледна към СТ база а веднага обърна погледа към Б където на кашона пред дупка беше RoBiN, пак го хвана гръб.
Да не говорим и за последния рунд от демото когато на А ги знаеше и тримата Т къде точно са, да чуваха се изстрели, но бяха 3-ма, а не един, а той ги изчака един по един съвсем спокойно.Освен това единия от Т холдваше пред кашон, но той си го застреля през стената, а не би трябвало да знае че е там.Накрая и когато уби Superstar, пак същата картинка.През почти цялото време им знаеше точните позиции.Това е моето мнение, писано след като съм изгледал доказателството и съм обяснил точно кои моменти са ''мръсни''.Както обичаше да казва Faster, скъпи бивши колеги, знам, че нямам право да пиша тук, и предварително се извинявам и моля СНАЙП и компания да не си играят на ''гумичка'.Благодаря.
Това е моето мнение.
BUSTED !
За мен си е нагъл wallhack и веднага казвам къде си пролича.Още втори рунд в тунел мята флаш, а на радара се вижда, че там има негови, което ме навежда на мисълта, че изобщо не гледа радара, а само това, което вижда през стените.
След това отново в тунел през Б 2-ри етаж беше с един негов, неговия се спря, а той продължи към 1-ви на уолк и хвана в гръб Troy, след което продължи през Х и изобщо не погледна към СТ база а веднага обърна погледа към Б където на кашона пред дупка беше RoBiN, пак го хвана гръб.
Да не говорим и за последния рунд от демото когато на А ги знаеше и тримата Т къде точно са, да чуваха се изстрели, но бяха 3-ма, а не един, а той ги изчака един по един съвсем спокойно.Освен това единия от Т холдваше пред кашон, но той си го застреля през стената, а не би трябвало да знае че е там.Накрая и когато уби Superstar, пак същата картинка.През почти цялото време им знаеше точните позиции.Това е моето мнение, писано след като съм изгледал доказателството и съм обяснил точно кои моменти са ''мръсни''.Както обичаше да казва Faster, скъпи бивши колеги, знам, че нямам право да пиша тук, и предварително се извинявам и моля СНАЙП и компания да не си играят на ''гумичка'.Благодаря.
Това е моето мнение.
BUSTED !
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
37 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4