Изгледах цялото демо, нищо нередно няма в стрелбата му даже не си прави и труда да дърпа мишката назад за да обира отката или ако му е избита мушката в резултат на стрелящ в него противник.
Колкото целта е по близо до теб, толкова е повече път трябва да направиш с мишката си за да я си държиш мушката на нея, тя се движи и много по бързо спрямо теб самия когато е пред теб за разлика от ситуация когато е на например на 15-20 метра, лично на мен ми помага да правя рески движения с мишката си когато има враг много близо до мен за да отреагирам по бързо когато се опита да отиде в страни или зад мен. Макар че никъде не видях това за което някой коментира че му треперела мушката като е близо до някого.
Обичам да казвам "който не може да стреля ходи да скача"
Всички знаем че има куп карти за скачане и как да ползваме scroll + друг бутон за bunny jump-ове,зарибяващо е.Според мен ако ползваше script или hack за jump нямаше да си пуска бутоните когато трябва и щеше да прави излишни скокове (като падне от някъде без да иска докато скача да направи следващ скок долу от който няма смисъл например)
Лично аз никога не съм и гледал какво пише в config-а ми, но каквото и да пише в неговия Valve го е разрешил като опцйи и не би следвало да подлежи на наказание, искам да кажа че е в границите на това което позволява engine-а на HL не е допълнително устройство.