Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Несправедлив бан

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Несправедлив бан

Мнениеот kiddo » 19 Юли 2015, 22:31

Лапешка ралта тоя незнам от колко време джитка с ренгена , Много слаба организация те Админите са раздвуени , рофл
kiddo
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: stzmans

Мнениеот Lunatic » 19 Юли 2015, 22:54

явно някои от вас имат лични мотиви ... да ме нападат , тва ,че не ме харесвате си е ваш проблем , но поне давайте трезва преценка :) не е нужно да съм 16 бита за да стрелям през смоук , има достатъчно клипчета в нета как се трепе през смоук ... ваша си работа дали ще ми стои бана или ще се махне , просто губите редовни играчи в сървърите си с такива изпълнения ! (или искате да играят хора които са ви изгодни ? ) ... Нямам нищо лични към никои от вас ,но се дразня от факта ,че в случая съм прав и няма да си мълча , ако бях виновен даже нямаше да се оплаквам от бана !
Аватар
Lunatic
Потребител
Потребител

Име в игра: `Luna7ic`!

Мнениеот Havelock » 20 Юли 2015, 12:10

Vito написа:Добре като няма хак за вас дайте обяснение вместо него защо стреля по неговия тийм като претендира че играе със звук? Доста интересна тема се получава ....

Сори, че ви драскам в експертната тема, ама, Вито, това е абсолютно несериозен довод.
Първо, че скиновете наистина са бъгнати и ако си направиш труда да погледаш по-внимателно демото, ще забележиш, че не само стреля по свои, но и се разминава дружелюбно с противници. :)
Второ, това е масака. Разчиташ предимно на себе си/нещо, с което аз никога няма да мога да свикна/ и навсякъде се очакват потенциални опасности. Когато съм се съсредоточил в това, да взема някакво предимство, и аз не гледам много радара, на първа линия е "нервния спусък". Отделно, дето и не си виждам радара. За да мога да огледам хубаво и особено за да намеря къде е дропната бомбата, трябва да се забия до някаква по-тъмна стена. Така че няма никаква логика в тезата ти. Още повече, че .... тука няма да ти посочвам защо най-вече грешиш, за да не се учат чийтърчетата. Можеш и сам да се сетиш, ако помислиш.
Иначе, да, наличие на чийтване има и то е видно още в първата минута от демото, при минаването му през вратата на Х.
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
Аватар
Havelock
Потребител
Потребител

Име в игра: Rare

Мнениеот AmonRA » 20 Юли 2015, 13:19

Vito написа:Добре като няма хак за вас дайте обяснение вместо него защо стреля по неговия тийм като претендира че играе със звук? Доста интересна тема се получава ....

самия ти въпрос съдържа отговора :) а той е че: 1ва възможност - се осланя на слуха и чуе ли стъпки стреля без да гледа радар и без да се замисли. 2ра възможност прави "пунта" от сорта както повечето уалове като минават от някъде "поглеждат" ъглите да не се прекалено явни :) или пък като има някой каше нарочно се остават да ги килне :П

П.С. и аз лично съм го следял лунатика понеже той по скоро е оф он играч сега не съм гледал демото и не мога да се искажа но от това което съм наблюдавал знам че обича да се заиграва :) (heidy)
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Име в игра: s0f*AmonRA

Мнениеот Curkata » 20 Юли 2015, 20:03

Офтопик:
nrjhs написа:1.След това отново в тунел през Б 2-ри етаж беше с един негов, неговия се спря, а той продължи към 1-ви на уолк и хвана в гръб Troy, след което продължи през Х и изобщо не погледна към СТ база а веднага обърна погледа към Б където на кашона пред дупка беше RoBiN, пак го хвана гръб.
2.Да не говорим и за последния рунд от демото когато на А ги знаеше и тримата Т къде точно са, да чуваха се изстрели, но бяха 3-ма, а не един, а той ги изчака един по един съвсем спокойно.Освен това единия от Т холдваше пред кашон, но той си го застреля през стената, а не би трябвало да знае че е там.Накрая и когато уби Superstar, пак същата картинка.През почти цялото време им знаеше точните позиции.

Аз не виждам хак на това демо или поне през по-голямата част от играта му. Игра със звук, късмет, без да гледа радара, 16 бита - гледа през смоук-а. Първата ситуация, цитирана от мен , беше чиста, тъй като чу Робин, че стреля там и веднага тръгна с поглед - дупка на Б. Втората ситуация, честно да ви кажа ми беше най-съмнителна, чуваха се, при първия скочи, видя го и го уби, другите ги чу, че стрелят, но как разбра горе къде точно се намират? Разбирам ориентация по звука, но съм сигурен, че нямаш чак така добри слушалки, че да те отведат точно на него! За последните 2-ма си послъгал, а може и аз да не съм догледал и да си излъгал и на повече места. Редовен си в сървъра, гледал съм те, не си ме усъмнявал до сега, но това е моето виждане, вече Вие си преценявате.
Изображение
Аватар
Curkata
Потребител
Потребител

Име в игра: Kunov

Мнениеот Faster » 20 Юли 2015, 20:28

И аз не видях хак на демото , няма какво да повтарям другите , които са на моето мнение за звука и късмета до някъде
Faster

Мнениеот Admin » 02 Авг 2015, 09:21

По голямата част са на мнение, че няма хак. махам бана, макар със закъснение. Ако някой има нещо да добави да ми пише на мен.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Погрешни банове