1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: fmash
2. Вашето IP: 89.215.91.108
3. Nickname на администратора: [dG] Минавам за тока
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): 6.Ако администратор ban-не някого, който не е hack и този играч предостави демо, на което си личи, че не е. Тогава и само тогава ban-a бива премахнат и се слага предупреждение на визирания администратор.
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Влиза въпросния админ, аз съм на B той ме трепе от CT Spawn/X и ме spawn-ва в CT spawn виждам го че кроучва пред кашона.. трепя го през кашона.. тои взе че садна и без да ме гледа бана айдее wall + aim.. Просто не искам да коментирам повече защото пак ще получа предупреждение, то е човешко понякога да стават и такива грешки ОК ама то това тука.. просто не може да се опише с думи.. или всъщност може с една, две, но горе долу - ужас,пародия
6. Демонстрация/Изображение: DOX.bg ScreenShot
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Deathmatch
fmash / AIM+WALL (Really?) / Минавам за тока
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
fmash / AIM+WALL (Really?) / Минавам за тока
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
- Schweppes
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Нямам
Re: fmash / AIM+WALL (Really?) / Минавам за тока
Виновен съм !
Но, има едно НО !
Кроучнах и се скрих до стената !!!
и ти ми наби глава ! чух те че си в ляво ! за д2 стаа въпрос мапа !
как искаш , да не те банна , при условие че ми написаха на админ чата , че си с лал !!!
и аз се убедих, като ме взе през стената !!!
Ако съм Виновен !!! Нека бъда Наказан ! И извинявам се ако е така !!!
Ако Не СЪМ ! да остане Бана !
Жалкото е че не запазих Демото !!! :@:@:@@
Но, има едно НО !
как искаш , да не те банна , при условие че ми написаха на админ чата , че си с лал !!!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
az|sam|mm написа:Виновен съм !
Но, има едно НО !
Може ли да ми припомниш кога написах че съм с wall.. просто не бях спал от 14-15 часа.. и сега нямам възможност да видя демото.. пък и не помня за стена .. скри се зад кашона в CT база в и стрелях след което видях че около мерника се появи демиджа който съм ти взел и продължих да стрелям.. а пък мислиш ли че ако съм с wall и те знам че си админ ще ти наиша в админ чата че съм wall !? може би с някъква реплика след тоя wallbang си провокирал това мое изказване.. няма логика ако съм с wall да си признавам като знам че си админ или трябвада съм някакъв много бавен. при първа възможност ще погледна демото.. + това.. като се съмняваш за wall влизаш Spectator и ми правиш ако искаш 50 снимки и ти ги пращам до 1 минута по Skype или ги качвам в някой сайт и ги поствам тук без да имам възможност да ги обработвам ако се съмняваш... А тоя aim къде го видя.. за мен е мистерия.. та дори и статс-а ми беше зле.. И имах около.. 60 кила и на скрииншота се вижда колко са главите.. Като съм те взел през стената та какво? Вчера в един сървър направих на nuke 3 wallbanga за 10 минути.. след това на следващия мап.. 2 пъти по две глави през стената на ярд с AWP.. имаше 3 админа от който и главният администратор гледаха ме и това беше.. не съм баннат.. ако това го направя в вашият D2 сървър .. трябва да очаквам ban? Ако всеки така действа като тебе.. и то това което направих НЕ БЕШЕ wallbang... ако направя wallbang (без да те видя) тогава пък дори нямам да имам време да осъзная какво става ??
Последна промяна Schweppes на 23 Мар 2013, 15:49, променена общо 3 пъти
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
- Schweppes
- Потребител
- Име в игра: Нямам
Такааа, бана сега ще го махна а админа ще си получи заслуженото, защото няма и помен от вал.
А следващият админ който влезе и банне играч и се наложи да гледам цял мап демо а той дори не се постарае да го гледа преди бана ще остава директно без права.
Незнам, явно ще трябва да предприема крайни мерки.
Извинявам се на играча и се надявам това да не се повтаря защото е явно, че не мога да обещавам от името на админите такива неща.
п.п. Какво значи - жалко, че не запазих демото, като е задължително?! а да няма какво да запазваш
Наказанието на админа
А следващият админ който влезе и банне играч и се наложи да гледам цял мап демо а той дори не се постарае да го гледа преди бана ще остава директно без права.
Незнам, явно ще трябва да предприема крайни мерки.
Извинявам се на играча и се надявам това да не се повтаря защото е явно, че не мога да обещавам от името на админите такива неща.
п.п. Какво значи - жалко, че не запазих демото, като е задължително?! а да няма какво да запазваш
Наказанието на админа
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
5 мнения
• Страница 1 от 1