Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Некоректен бан от r0ki

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Некоректен бан от r0ki

Мнениеот markizo » 12 Ное 2013, 14:49

линк към демото - http://dox.bg/files/dw?a=376a09af8e

r0ki като си 0 означава, че трябва да баннваш и да пишеш измислени причини. Като админ си длъжен да минеш спектатор чрез дадената команда и да наблюдаваш преди да наказваш. Чакам ъбнан, че чрез това наказание двама не може да влизаме в сървъра.
*Nickname - Independent
*IP - 78.90.23.22
баннат от админ - r0ki
Причина - админа има подозрения, че съм хак без да ме е наблюдавал
сървър - CS Mega Gaming D2 Only

Лек ден и със здраве.

http://dox.bg/files/dw?a=376a09af8e - link na demoto!
Sujalqvam za latinicata prosto ne sum kiriliziral laptopa oshte, prepdolagam tova e dostatuchna prichina.
r0ki kato si 0 dmg ne oznachava, che trqbva da banvash i da pishesh izmisleni prichini. Kato admin si dlujen da minesh spectate chrez dadenata komanda i da nabliudavash predi da nakazvash. Chakam unban, che chrez tova nakazanie, dvama ne mojem da vlizame v servera.
*Nickname - Independent
*IP - 78.90.23.22
*Adminski nick - r0ki
*Prichina - admina ima podozreniq, che sum s hack bez da me e nabliudaval
*Server - CS Mega Gaming D2 Only
Sujalqvam, ako ne sum post-nal temata, kudeto trqbva, malko tegav mi se vijda foruma, predpolagam, zashtoto za purvi put vlizam.
Lek den i sus zdrave! =)
Последна промяна dzak на 12 Ное 2013, 15:28, променена общо 3 пъти
Причина: Кирилизирано. Ще те помоля да не нападаш админите, рискуваш бана да не се разгледа и да получиш едно (1) форумно предупрежение.
Аватар
markizo
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Independent

Re: Некоректен бан от r0ki

Мнениеот zxcv ;> » 12 Ное 2013, 15:45

Бана е абсолютно незаслужен. Махам го, за да можеш да играеш. r0ki, гледай повече играчите, какво почвате всички да се правите на тарикати и без да отивате дори за един рунд спектатори поставяте бановете - вижте последствията? Какъв CD хак то няма място за Wall ти CD... markizo, извиняваме се за причиненото неудобство, приятна игра в нашите сървъри! Съжалявам, че те посрещаме с предупреждение, но правилата са такива, че трябва да се пише на кирилица! Заключвам темата няма какво да чакам админа за обяснение то се вижда, че няма демо и е поставил бан без да гледа играча дори един цял рунд !!!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Назад към Погрешни банове