Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Без коментар " ГРЕШЕН БАН "

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Без коментар " ГРЕШЕН БАН "

Мнениеот FamouS » 29 Ное 2013, 15:53

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: FamouS ;]]
2. Вашето IP: 62.176.92.73
3. Nickname на администратора: CaMo-MuHaX
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): 2
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Влязох да играя не бях влизал седмица и повече играх 2 3 рунда админа банна някакъв и след 3 4 минутки и аз бях баннат с причина " не изтекъл банн " Как не изтекъл бан след като не съм бил баннат. Наскоро доставчика сменя Ип-то ми и не знам какви филми правите ..
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо : ето Демо : http://file.bg/c272680txMIv
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Dust 2 only
Аватар
FamouS
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: FamouS ;]]

Re: Без коментар " ГРЕШЕН БАН "

Мнениеот zxcv ;> » 29 Ное 2013, 16:08

IP адресът на играчът, за който те е помислил админа няма нищо общо с твоето. Не знам по какво се е заблудил, че ти си играч, който е с динамично IP и влиза с хак. Възможно е админа да е объркал нещо, но не е съобщавал за грешка и ние за това не сме премахнали бана. Извиняваме се за причиненото неудобство, премахвам бана - приятна игра в сървърите ни!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот CaMo-MuHaX » 29 Ное 2013, 16:29

Наистина може да съм се заблудил , но съм на 90% сигурен ,че си същия. http://dox.bg/files/dw?a=cf9f3712af ето го демото на wallera и в края на ника има това " ; ]] " може и да е съвпадение , но не мисля ,че е. Баннах го и след 5 минути влезе този FamouS ; ]] със същата усмивка накрая. Както и да е не мога да докажа на 100% , че това е същия играч. И ако съм се объркал случайно (в което се съмнвам) извинявам се.
Аватар
CaMo-MuHaX
Потребител
Потребител

Име в игра: asd

Мнениеот zxcv ;> » 29 Ное 2013, 16:32

CaMo-MuHaX написа:Наистина може да съм се заблудил , но съм на 90% сигурен ,че си същия. http://dox.bg/files/dw?a=cf9f3712af ето го демото на wallera и в края на ника има това " ; ]] " може и да е съвпадение , но не мисля ,че е. Баннах го и след 5 минути влезе този FamouS ; ]] със същата усмивка накрая. Както и да е не мога да докажа на 100% , че това е същия играч. И ако съм се объркал случайно (в което се съмнвам) извинявам се.

Няма нищо сходно в IP адресите на този играч, който се оплаква и този с много те банове. Ето го неговият IP адрес 62.176.92.73, а ето IP адресите на този, който влиза с хака: 79.100.188.76, 46.10.72.167, 79.100.247.155, 79.100.250.32 8)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Назад към Погрешни банове