1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Roger
2. Вашето IP: 78.90.213.77
3. Nickname на администратора: dzak
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): (6) wallhack
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): no error,admin is good
6. Демонстрация/Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=413555a003
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS MegaGaming DeathMatch (de_snipe_it5)
ЪНБАННАТ - Roger is back, banned by dzak
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
41 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
Roger - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Re: Roger is back, banned by dzak
http://dox.bg/files/dw?a=a5d59f9a3f
Ето времето, което отделих днес да те наблюдавам. Аз заставам зад моите действия и казвам, че играча си използва wallhack.
Роджер, би ли ми казал две неща - защо след като си смених ника излезе (без съвпадение) и за цялото време на игра погледна горе към кулата, точно когато един единствен път имаше човек там.
Ето времето, което отделих днес да те наблюдавам. Аз заставам зад моите действия и казвам, че играча си използва wallhack.
Роджер, би ли ми казал две неща - защо след като си смених ника излезе (без съвпадение) и за цялото време на игра погледна горе към кулата, точно когато един единствен път имаше човек там.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Защото само един единствен път там се качи противник.сигурно съм чул изстрел от горе,аз следя абсолютно всичко в играта.А може и да съм чул как се качва там,но със сигурност съм го чул.
Ще кажа пак,имам добри слушалки и поглед над играта,следя радар постоянно !
За мен няма значение дали е DM,GG,Classic,War или D2only.
Ще кажа пак,имам добри слушалки и поглед над играта,следя радар постоянно !
За мен няма значение дали е DM,GG,Classic,War или D2only.
-
Roger - Потребител
Това очаквах да кажеш. Затова съм направил повече от 1 демо. Колкото и добри слушалки да имаш, чуваш произволно, и не следиш всеки път радара, както и съотборниците ти. Няма как да чуеш и как се качва по стълбата - защото ще чуваш тогава и как се раждат, а това не е така.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Човече разбери,не играя с хак,не ми е нужен.Остави бана да ти мирне душицата и това е.Има и други сървъри.
Казах ти, за да се съсредоточа горе на кулата значи или съм усетил стрелба от там или съм чул стрелба.Много добре си спомням момента ,той беше само един единствен с убийство,а да си кажа честно поглеждах поне още два пъти натам по мои бегли спомени.Не търси под вола теле,dzak!
Казах ти, за да се съсредоточа горе на кулата значи или съм усетил стрелба от там или съм чул стрелба.Много добре си спомням момента ,той беше само един единствен с убийство,а да си кажа честно поглеждах поне още два пъти натам по мои бегли спомени.Не търси под вола теле,dzak!
-
Roger - Потребител
Моля, Екип Банове да вземат отношение по темата. Нямам слушалки тук, иначе ще прегледам демото и ще си кажа мнението.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Нека се изкажат и тези,които ме нападаха вчера,нали разбират.
Сега защо мълчат? Знам,че тук не трябва да пишат но,мълчат!
Сега защо мълчат? Знам,че тук не трябва да пишат но,мълчат!
-
Roger - Потребител
1- Демо на Dust2: Пуска и го спира има 4 5 момента 2 явни които просто няма как да ги знаеш понеже те бяха на едно място а ти казваш че си ги чувал а те не са мръднали от там пускаш спираш хакчето
2- Демо: Пак си със хака там даже погледна го през стената изобщо не стрелна това ти е най явния момент във играта на de_snipe_it5 даже на третото демо пак го правиш това само дето си от твоята база по навик вместо да краучниш и да се покажеш ти не показа направо през стената си го погледна но не стрелна
На моменти които не можеш да разчиташ на звука или някой да ти се покаже пускаш си го да ги видиш къде са после го спираш пак абсолютно съм обеден но това ти са най,най,явните моменти със Wallhack по явни няма да има от тези
За мене баннът е правилен и трябва да остане
п.п Ти сам каза че имаш ( WALLHACK на компютъра и гледаш ги във сървър като има хакер ) повече нямам какво да кажа
2- Демо: Пак си със хака там даже погледна го през стената изобщо не стрелна това ти е най явния момент във играта на de_snipe_it5 даже на третото демо пак го правиш това само дето си от твоята база по навик вместо да краучниш и да се покажеш ти не показа направо през стената си го погледна но не стрелна
На моменти които не можеш да разчиташ на звука или някой да ти се покаже пускаш си го да ги видиш къде са после го спираш пак абсолютно съм обеден но това ти са най,най,явните моменти със Wallhack по явни няма да има от тези
За мене баннът е правилен и трябва да остане
п.п Ти сам каза че имаш ( WALLHACK на компютъра и гледаш ги във сървър като има хакер ) повече нямам какво да кажа
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
Говорите глупости.dzak не си компетентен,трябва да ти го кажа.
-
Roger - Потребител
Последна промяна MORTAL на 03 Апр 2014, 07:34, променена общо 9 пъти
Причина: Забранено е на потребители да коментират теми в раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор.
Причина: Забранено е на потребители да коментират теми в раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор.
-
EsYu - Потребител
- Име в игра: Tr0p`0 <3
41 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5