Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - Оплакване "-nWo- )<()z /|/()sQ"

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

ДРУГО - Оплакване "-nWo- )<()z /|/()sQ"

Мнениеот Mr.Black » 11 Апр 2014, 01:39

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
-shoxIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
2. Вашето IP:
-85.11.166.79 / STEAM_0:1:43554733
3. Nickname на администратора:
--nWo- )<()z /|/()sQ
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
-Нарушено правило номерр 2!
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
-Админа се опита да упражни неправомерно дадените му привилегии,като искаше той да определя как да се играе.Нарушители бяха санкционирани slay/kick + арогантно отношение.Опитах да обясня,че ще обикалям мапа,без да бавя и да се крия разбира се,където си поискам,но той реши,че на него му е по приятно друго яче и ме наказа няколко пъти затова.На една от снимките ще видите,как се отговаря,когато зададеш въпрос - "zashto me kick?"

6. Демонстрация/Изображение:
http://store.picbg.net/pubpic/64/F9/703 ... 0464f9.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/9E/4F/653 ... ea9e4f.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/AA/92/233 ... 93aa92.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/77/70/cff ... e17770.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/92/95/963 ... 239295.jpg
[Демо с безпричинен - KICK накрая.]
[Остатъка от демото след кик-а.]
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
-Dust2

Изображение
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mr.Black

Re: Оплакване "-nWo- )<()z /|/()sQ"

Мнениеот ovcharov » 11 Апр 2014, 01:56

Офтопик:
Ти да не си в детската градина ?
Последна промяна awaq на 11 Апр 2014, 02:08, променена общо 1 път
Причина: 10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздел Оплакване
Изображение
Click to see the full pic
ovcharov
Потребител
Потребител

Име в игра: doc.d-r Dimitar Ovcharov

Мнениеот Mr.Black » 11 Апр 2014, 02:00

Иииеп...дори и децата от детската градина имат мъничко права : ).
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот awaq » 11 Апр 2014, 02:03

Ще цитирам главния администратор на веригата какво е писал относно такива работи...

Admin написа:Гледах демото, админите си превишиха правата, но поне не прекалиха. Никой не може да определя къде да се играе, друг е въпросът, че м-р Блак имаш опит и знаеш, че бяха прави да искат да се играе ярд и стълби, но въпреки това продължи да ги провокираш, но не се хванаха. Затова админите получават само устно предупреждение и се надявам да разберете, определяне от къде да се минава не може да се налага, може да се препоръча и ако всички са съгласни е ок, но ако и 1 е против не може да се налага.

Според мене колегата е прекалил малко :)
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот EsYu » 11 Апр 2014, 02:30

Офтопик:
awaq Веднага минавай от страната на Блак :) Ако беше някой друг щеше да кажеш друго нещо 100 процента съм сигурен :) (rock)
Аватар
EsYu
Потребител
Потребител

Име в игра: Tr0p`0 <3

Мнениеот koz_nosq » 11 Апр 2014, 02:37

Приятел пределно ясно беше,че с въпросите и действията,които задаваше, и правеше целта ти бе само и единствено да се опиташ да ме злепоставиш.За мен slay/kick бяха заслужени ,ако трябва да се чувствам виновен "успех"...
Техно музиката е моят живот
Аватар
koz_nosq
Потребител
Потребител

Име в игра: -nWo- )<()z /|/()sQ

Мнениеот Mr.Black » 11 Апр 2014, 02:41

Slay-на ме,попитах те - ЗАЩО? Разбрах,че сте се разбрали,но аз не искам да играя така.

Съвсем нормално ти написах,че ще ходя по целия мап.Сигурно на демото го има.Ти започна да ми се обясняваш и да ме слай/кик.Нито съм те провокирал,нито съм ти казал една друга дума,освен че ти задавах въпросите,каква е причината за наказанието.

Не можеш да ме убедиш,че ти си човекът,който ще ми каже къде да обикалям.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот koz_nosq » 11 Апр 2014, 02:58

Защо не снимаш целия чат ? Разбрахме всички, че няма да играеш там където сме се разбрали.Първия път, когато беше на "Б" най-човешки ти казах цитирам "приятел играем ст и ярд" отговора ти какъв беше ? "Ще си играя където си искам, ти ли ще ми кажеш къде да играя".След рунда обикалайки където ти е "кеф" и две молби от моя страна да направиш компромис, и да играеш така, че да не изнервяш останалите играчи, ти продължи да се налагаш и ме провокира да използвам дадените ми права или лъжа ?
Аватар
koz_nosq
Потребител
Потребител

Мнениеот Mr.Black » 11 Апр 2014, 03:05

Снимах това,което съм преценил,другото е в демотата,които прикачих,какво точно съм ти казал хич не ме интересува.Надали е било нещо толкова грубо,колкото да те провокира да си използваш правата.Твоите молби не ме вълнуват,слайна ме,каза ми защо,а аз ти казах,че няма да правя така както ти искаш.На теб може да ти е приятно да отиваш "ярд" и да те посрещат 3 HE-та на мен не ми е.Помоли ме,аз отхвърлих молбата ти - това значи ли че съм те "провокирал" да използваш правата си?

Това,че си играеш с приятелчето в сървъра и искате да играете по 1 начин,не ти дава право да насилваш другите да играят по същия начин използвайки правата ти.Правилата са ясни,след твой несправедлив слай аз съм ти отговорил явно малко неочаквано за теб и си решил да се гавриш с правата ти,но това не прави моя вината или лъжа?
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Мнениеот koz_nosq » 11 Апр 2014, 03:29

Нито съм бил с приятел в играта, нито съм се държал лошо с теб. На теб ти е хоби да изнервяш играчите, и да провокираш администраторите с наглостта си.Смятам, че е излишно да коментирам каквото и да било повече по темата, нека преценят дали съм прекалил, и ако се наложи ще си понеса последствията ,но съвет от мен ти давам. Заличи всяка следа от тази игра, и я забрави.Ти не играеш за удоволствие, а създаваш напрежение ,опитвайки се да доказваш нещо явно на себе си!
Аватар
koz_nosq
Потребител
Потребител

Следваща

Назад към Погрешни банове