бан в гънгейма
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
бан в гънгейма
Получих бан в гънгейма от админ 4i4o pepi.Причината беше,че съм се написал с ник "diariq?".След като бях кикнат няколко пъти от въпросния админ и предупреден да сменя ника го попитах какво му е обидното и защо ако е обидно тази дума я има в реклами и по телевизора,които си вървят спокойно? след това без да ми бъде дадено обяснение какво е обидното последва бан.Та ако може админа да ми даде реално обяснение, какво е обидното в ника ми ?
-
DaNGeR - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: DaNGeR
Re: бан в гънгейма
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=10145
Ето го и демото: http://file.bg/c304478cvCqB
Към колегата прочети това което ще ти постна тук
Колега малко е прекалил относно правата си като администратор !!!
Както и DaNGeR и нашата колежка Deq са на един интернет едно IP и когато го баннъл банва и нея това се счита за нарушение спрямо нея
Понеже гледах демото колега ти даже не му смени името "amx_nick" той те по пита най културно и ти реши да го кикнеш след това той те обиди, добре хубаво сложи му един гаг до края на картата и го банваш за 3 дена според това което направи не е правилно
Аз махнах баннът защото тя не може да влиза сървър но ако искате го добавете но знайте че тя после не може да влиза
Ето го и демото: http://file.bg/c304478cvCqB
Към колегата прочети това което ще ти постна тук
MORTAL написа:Ще се намери оптимален вариант за действия спрямо обиждащите. Нека си псуват колкото искат, докато има админ в игра ще имат гаг и това е. Нищо не пречи да се сложи гаг до края на картата, пък на другата карта ако продължи с обиди, пак да му се сложи гаг до края на картата. Да има играчи които не разбират от гаг, но поне да не пречат на другите. Не сме детска градина да ги възпитаваме, кой колкото е възпитан - толкова. Наказанието на гагнатия е за да не пречи и да не обижда останалите, пък нека си играе.
Колега малко е прекалил относно правата си като администратор !!!
Както и DaNGeR и нашата колежка Deq са на един интернет едно IP и когато го баннъл банва и нея това се счита за нарушение спрямо нея
Понеже гледах демото колега ти даже не му смени името "amx_nick" той те по пита най културно и ти реши да го кикнеш след това той те обиди, добре хубаво сложи му един гаг до края на картата и го банваш за 3 дена според това което направи не е правилно
Аз махнах баннът защото тя не може да влиза сървър но ако искате го добавете но знайте че тя после не може да влиза
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
DaNGeR виждам колегата ти е обърнал внимание,но следващият път (ако има такъв) оплакването ти в този вид няма да се разгледа !!!!! Има точно и ясно регламентирано как се пуска оплакване и ако не ме лъже паметта [Anti]Killer ти беше пратил линк към правилният раздел и ти пак не си направил труда да го направиш както трябва,което за мен лично се счита като не уважение към екипа !!!!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
Понеже бях обещал да се изкажа по темата ето и моето мнение.
Цялата работа започна от предишен мап(затова няма демо)Админа с влизането в сървъра започна да ни търси сметка затова че не сме сменили ника на играч, след това без никакво основание тръгна да обижда като ме нарече бастун. Едва след това смени ника на въпросния "diariq" което за мен също е неоснователно. А на демото на Дея се вижат и други нарушения като кик без причина, чат с "бели" букви и бан вместо гаг. Това са 5 или 6 нарушения
П.П.
Местя темата!
Цялата работа започна от предишен мап(затова няма демо)Админа с влизането в сървъра започна да ни търси сметка затова че не сме сменили ника на играч, след това без никакво основание тръгна да обижда като ме нарече бастун. Едва след това смени ника на въпросния "diariq" което за мен също е неоснователно. А на демото на Дея се вижат и други нарушения като кик без причина, чат с "бели" букви и бан вместо гаг. Това са 5 или 6 нарушения
П.П.
Местя темата!
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Както винаги съм казвал че всички бъркаме.
Само че нека да се върнем малко по ранко онази вечер.влизам да цакам в гг почти накрая на мапа.и забелязвам че има двама админи вътре в игра.дея и антикилер...виждам че има двама играчи с интересни никове смени се мапа и още съз започването на мапа попитах.абе тука в гг за нецензуриран ник оставяте ли ги или не защото не съм сигурен за гг как е.и получих следният отговор.. Е и какво виновен съм накажи ме вземи ми правата...това е отговор на антикилер администратор и ми отговаря така. и му казвам какъв ти е проблема просто питам че не съм сигурен.намеси се дея и каза не се карайте аз и казах ние не се караме просто попитах той как ми отговори.и написах на килер.какво ти става бастун питах те ти как ми отговори.
така за диярия първо дея почна с него да си пише там за ника той че корема го боли глупости.и аз и казах на дея.как да смени името защото тя не знаеше.и тя му го смени след известно време той пак си смени ника.и се намесих казах му за ника започнаха обидите от негова страна няколко пъти му казах че затова се банва за ника той почна да спори какво му е на ника и пак продължи с обидите.кикнах го.сладур админа беше вътре и прочете по някоя реплика по мой адрес.бана който сложих да диярия въобще не съм видял че играят с еднакво ип.
и мисля че вместо килер да пише по мой адрес да се замисли дали беше прав.да отговаря по този начин.и още по малко играч чийто гадже е админ да се държи по този начин я помислете? РЕДНО ЛИ Е не нападам дея защото след бана си писах с нея и тя ми каза че е нямала представа че това и е гаджето.
И много пъти съм казвал че няма значение дали е админ или адмистратор екип банн.всички сме равни.....това че на някой хора от веригата работата им е по отговорна от нашата.не значи че са нещо повече от другите.
и за чата и отговорите админ може да провери по логовете и го моля да го направи да няма съмнения..истината винаги излиза....
БЛАГОДАРЯ ЧЕ ОТКЛЮЧИ ТЕМАТА..
Само че нека да се върнем малко по ранко онази вечер.влизам да цакам в гг почти накрая на мапа.и забелязвам че има двама админи вътре в игра.дея и антикилер...виждам че има двама играчи с интересни никове смени се мапа и още съз започването на мапа попитах.абе тука в гг за нецензуриран ник оставяте ли ги или не защото не съм сигурен за гг как е.и получих следният отговор.. Е и какво виновен съм накажи ме вземи ми правата...това е отговор на антикилер администратор и ми отговаря така. и му казвам какъв ти е проблема просто питам че не съм сигурен.намеси се дея и каза не се карайте аз и казах ние не се караме просто попитах той как ми отговори.и написах на килер.какво ти става бастун питах те ти как ми отговори.
така за диярия първо дея почна с него да си пише там за ника той че корема го боли глупости.и аз и казах на дея.как да смени името защото тя не знаеше.и тя му го смени след известно време той пак си смени ника.и се намесих казах му за ника започнаха обидите от негова страна няколко пъти му казах че затова се банва за ника той почна да спори какво му е на ника и пак продължи с обидите.кикнах го.сладур админа беше вътре и прочете по някоя реплика по мой адрес.бана който сложих да диярия въобще не съм видял че играят с еднакво ип.
и мисля че вместо килер да пише по мой адрес да се замисли дали беше прав.да отговаря по този начин.и още по малко играч чийто гадже е админ да се държи по този начин я помислете? РЕДНО ЛИ Е не нападам дея защото след бана си писах с нея и тя ми каза че е нямала представа че това и е гаджето.
И много пъти съм казвал че няма значение дали е админ или адмистратор екип банн.всички сме равни.....това че на някой хора от веригата работата им е по отговорна от нашата.не значи че са нещо повече от другите.
и за чата и отговорите админ може да провери по логовете и го моля да го направи да няма съмнения..истината винаги излиза....
-
LoShiQt 4i4kO - Потребител
- Име в игра: LOSHIQT 4I4KO
Според мен, от време на време си превишаваш правата. Това обаче не го приемай навътре, всеки прави грешка. Въпроса е да си вземе поука след това. За ника "диария" аз лично бих го оставил, може да се поспори дали е неприличен, защото обиден не е. Може и по-средата да съм хванал разговора, но много по-лесно би било да използваш командата гаг. И дотам. Нямаше да има теми, мнения и т.н. Коментирано е много пъти какво да се прави в такъв случай. Скоро се завърнах във веригата и не знам дали са променени правилата, но последно имаше и тема да не се слагат банове с причини от сорта на "обижда админ". Ако е променено моя грешка, ако не ти имаш 2 грешки с бана и с описанието на бана. На всички админи нека ви е ясно, че има хора които правят от мухата-слон както в случая. Нека сме екип и да не се поддаваме на играчите. Един гаг върши доста полезна работа.
-
SladuR - Админ
- Име в игра: SladuR
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
LoShiQt 4i4kO написа:Както винаги съм казвал че всички бъркаме.
Чичко, запознат ли си с правилата или НЕ. Ако си запознат би ли си предоставил демото. Защото след като си поставил бан би трябвало да пазиш демо от банна за 1 седмица!!!
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
SLADUR.Прав си не го отричам.но докато има админ ще го гаг ами те постоянно влизат и излизат.имаше тема точно за това и банна се забрани за обиди и тн.най лесно е да го гаг и толкоз.но трябва да се научат на ред но и така не става с банн.не знам вече как да действам.но и това поведение не е нормално от играч при положение че гаджето и е админка.нали той може всичко да прави тя ще го оправи...
чакаме админ да изрови лога.аз сам виновен то се знае.а сега да видим килера дали ще си признае как ми отговори.
БЛАГОДАРЯ.
чакаме админ да изрови лога.аз сам виновен то се знае.а сега да видим килера дали ще си признае как ми отговори.
БЛАГОДАРЯ.
-
LoShiQt 4i4kO - Потребител
- Име в игра: LOSHIQT 4I4KO
10 мнения
• Страница 1 от 1