Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от Админ

Мнениеот bingoboy73 » 20 Дек 2014, 02:53

1. Моят nickname e: BLACK SHADOW
2. Моето IP е: 89.215.149.77
3. Nickname на администратора: RK2K
4. "Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н.Ако това правило се наруши, то тогава нарушителя подлежи на санкциониране от страна на администраторите! "
5. Моля някой компетентен и най вече ТРЕЗВЕН админ да прецени къде точно съм играл с чийт или хак или каквото там друго помощно средство!
6. Демо: http://dox.bg/files/dw?a=7f16427e91
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS MegaGaming GunGame
Аватар
bingoboy73
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: BLACK SHADOW

Re: Оплакване от Админ

Мнениеот rk2k » 20 Дек 2014, 03:10

http://dox.bg/files/dw?a=ca06960432
1 Виж сега ще те питам първо защо натискаш постоянно DEL?
2 Като натисна Del много почна да ги знаеш и много точен стана ? Това твое натискане май не е неволно,защото всеки мап го натискаш? Даже Barca го забеляза !Аз затова останах спек ,че почна да ме съмняваш!
3 Ако екип банове прецени че си чист ,извинявай за банна и ще си поема наказанието,обаче ти за мен си чист играч on/off !
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот bingoboy73 » 20 Дек 2014, 15:44

1. Демото което си качил е моето, а по правило трябва да качиш твоето!
2. Прав си че натискам DEL, но ще ти отговоря с две снимки:
http://picbg.net/img.php?file=91a35eb4b8dd3003.jpg
http://picbg.net/img.php?file=6cb2ffc39f9be2b8.jpg
Снимките не са с много добро качество, но ясно се вижда с кои бутони играя ( стрелките до цифровата клавиатура) и защо понякога закачам DEL. И за да няма проблеми с въпросния бутон от настройките на играта съм му задал да показва резултата (фраговете). Така играя от много време и съм нямал проблеми с конзолата. От две седмици не бях играл и това е резултата от снощи - нямам разумно обяснение.
3. Прегледай пак демото и хубаво си помисли хак ли съм или не...
Аватар
bingoboy73
Потребител
Потребител

Мнениеот SEXY_M » 20 Дек 2014, 16:00

По демото на админа се вижда всичко споменато от него, но според мен няма наличие на wall. Махам банна на играча, ако някой колега е на друго мнение знае как може да коригира моето действие - http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=11663
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот bingoboy73 » 20 Дек 2014, 16:09

Благодаря!!!
Аватар
bingoboy73
Потребител
Потребител

Мнениеот rk2k » 20 Дек 2014, 21:43

Така съгласен съм с SEXY-M на 40 % с неговото мнение ,ако може още колеги да се изкажат по въпроса !

BLACK за мен това с снимките въобще не те оправдава ! Моето демо си много точно и добре се вижда че не е твоето !
1 Това че тука античита не ти бие бан ,за това че ти натискаш Del ,Insert или което и да е забранено копче си е решение на Главния Админ как ще направи настройките!
2 Аз не мога да гадая да ли наистина си го биднал Del за ти служи да си гледаш нещо ,защото по други сървари ако го натиснеш ще получиш най-добрия случай само kick ,а в повечето сървари бан от системата и то parnament ! Но както казах това си е решение на АДМИН за античита!
3 За мен ти го правиш умишлено с цел да се ориентираш ,като ползваш walla за това и го правиш доста хитро което за мен си е Wall on/off .На предишния мап много добре те следях как постоянно натискаш Del и античита реагираше на Del-on,Del-of а на тая карта имаше доста стени и точно това ме усъмни че ползваш хак ,но грешката моя е че не излезнах да те видя тогава ,защото мапа беше накрая!
4 Аз приемам решението Sexy защото са му дадени права повече от мен ,но да знаеш че вече си ми в полезрението ,и ако ми излизаш пак с тия ефтини номера, няма да се поколебая да ти удара пак бан ,дори да рискувам наказание ! Не го приемай за заплаха ,а като съвет ! Защото истина винаги излиза на яве ,а може и да не съм аз който ще те банне.По принцип заблуждаваш само себе си .
Мога и секунда по секунда да анализирам какво правиш ,но смисъл няма,защото решението вече е взето!!!
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Мнениеот BARCELONA FAN » 20 Дек 2014, 21:53

Има някои съмнителни моменти на демото. Подкрепям думите на RK2K и отговорно заявявам, че ако той не беше в сървъра щях да те банна аз. И много ми е интересно, отдавна играем заедно и чак сега почна да "закачаш" ДЕЛ?
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот rk2k » 20 Дек 2014, 22:12

BARCELONA FAN написа:Има някои съмнителни моменти на демото. Подкрепям думите на RK2K и отговорно заявявам, че ако той не беше в сървъра щях да те банна аз. И много ми е интересно, отдавна играем заедно и чак сега почна да "закачаш" ДЕЛ?

Не само това Barca ,много странно ми е че добър играч играе с стрелките! На такива като ги видя им викам че са начинаещи (бот) ! Всеки напреднал играч не играе със стрелките ,защото ако те питам как правиш дълги скоци,клякания и т.н. не знам да не вземеш да измислиш нов начин за игра?
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Мнениеот The_King » 20 Дек 2014, 22:14

това с тоя ДЕЛ, и на снимките не можах да видя нещо общо на клавиатурата ти.... обоснови се?
Аватар
The_King
Потребител
Потребител

Име в игра: T.I.

Мнениеот bingoboy73 » 20 Дек 2014, 23:30

Кое по точно те интересува за DEL?
Аватар
bingoboy73
Потребител