Получих неочакван бан след като заколих админа и моля да бъде отстранен.
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: neGatiVen
2. 2. Вашето IP: 79.245.121.177
3. Nickname на администратора: awaq
4. Нарушеното правило - 'Wallhack'
5.Разяснение: Получих бан, без причина
6. Демонстрация/Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=346458c860
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming Dust 2 Only 31.13.221.78:27015
Получих неочакван бан..
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
-
neGatiVen - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: neGatiVen
Re: Получих неочакван бан..
Искам да ми качиш снимката от банна ти
Колеги погледнете демото му
Колеги погледнете демото му
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
Съжалявам колега че така ще го кажа.
Стига сте банвали защото ви бият.
Колега искам да ти видя демото и да видя къде точно го гледа и видя че е wall.
Махам банна на потребителя - http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=12364
Стига сте банвали защото ви бият.
Колега искам да ти видя демото и да видя къде точно го гледа и видя че е wall.
Махам банна на потребителя - http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=12364
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Поне си направи труда да погледнеш демото вместо да говориш и да махаш банове преди преглед
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
Благодаря за бързото решение на недоразумението.
Сега моля да се чувствам спокоен играейки във вашият сървър.
Моля админа, който ме банна да бъде лишен от административни права в същият сървър за прериодът, за който той самият ми наложи бан (4 седмици).
Причина: Тъй като всички гледали демото виждат, че не се касае за хак, а това е просто изблик на ярост. Нека бъдем справедливи.
Благодаря предварително.
Сега моля да се чувствам спокоен играейки във вашият сървър.
Моля админа, който ме банна да бъде лишен от административни права в същият сървър за прериодът, за който той самият ми наложи бан (4 седмици).
Причина: Тъй като всички гледали демото виждат, че не се касае за хак, а това е просто изблик на ярост. Нека бъдем справедливи.
Благодаря предварително.
-
neGatiVen - Потребител
- Име в игра: neGatiVen
Баннът е добавен отново до като не видя снимката на играч и не се изкажат повече колеги банннът няма да се маха и искам да бъде гледано демото,понеже за мене имаше много съмнителни моменти в който аз грам не съм се издал като тропам
И това ме навежда на мисълта че на въпросния играч някой му подсказва или си пуска и спира Wallhack
Където да отида той ме знаеш че съм там ако на това му викаш звук!!! значи си сгрешил някъде
п.п Гледайте демото а не да ми казвате чист е няма хак т.н, искам обяснение така ще знам поне че сте си направи ли труда че сте го гледа ли поне
И това ме навежда на мисълта че на въпросния играч някой му подсказва или си пуска и спира Wallhack
Където да отида той ме знаеш че съм там ако на това му викаш звук!!! значи си сгрешил някъде
п.п Гледайте демото а не да ми казвате чист е няма хак т.н, искам обяснение така ще знам поне че сте си направи ли труда че сте го гледа ли поне
-
awaq - Потребител
awaq написа:Баннът е добавен отново до като не видя снимката на играч и не се изкажат повече колеги банннът няма да се маха и искам да бъде гледано демото,понеже за мене имаше много съмнителни моменти в който аз грам не съм се издал като тропам
Аз съм прегледал демото му и искам да видя твоето демо!!!!
Не може да го банваш без да си го гледал и след като ти ръгна ножа в гръб на следващия рунд бан. Хайде стига вече.
Къде ти е демото питам аз и стига си барал банна...
Потребителя е невинен до доказване на противното. Чакам ти демото!!!
UNBAN
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Гледах демото на потребителя. Няма хак, навсякъде всичко се чуваше. Когато awaq отиде към st, той написа st, после awaq се върна (вероятно видял чата на противника) и скочи долу към Х пак се чу че падна и той се спря да те чака. Когато те закла пак те чу че идваш. Чист е.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
8 мнения
• Страница 1 от 1