Здравейте,
Получих бан от админ с никнейм R2DK, спрямо причината съм wallhack+aimbot, ама ни за едното не е познал.
Ето го и в желания формат:
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: dasd / винаги играя с OutDoYourself, но преинсталирах cs и така.
2. Вашето IP:77.71.12.17
3. Nickname на администратора:RK2K
4. Нарушеното правило - не съм нарушавал правила
5.Разяснение:Получих бан с причина wallhack+aimboт, но не използвам такива.
6. Демонстрация/Изображение: Линк към снимката като прикачен файл
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming GunGame
И честно, направо не мога да си представя, че изгубих време да си направя регистрация, да форматирам снимки и да се оплаквам, от това, че някои хора прекаляват с нещо си. Да беше поискал демо преди да действаш, пич. Аре с мир.
Оплакване за неправомерен бан от админ RK2K
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
Оплакване за неправомерен бан от админ RK2K
Последна промяна OutDoYourself на 06 Фев 2015, 03:28, променена общо 3 пъти
-
OutDoYourself - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: OutDoYourself
Re: Оплакване за неправомерен бан от админ R2DK
А демото си забравил
-
drago23 - Админ
- Име в игра: drago23
Re: Оплакване за неправомерен бан от админ R2DK
Прикачено е вече
http://dox.bg/files/dw?a=2c2af5fab3
http://dox.bg/files/dw?a=2c2af5fab3
-
OutDoYourself - Потребител
- Име в игра: OutDoYourself
Re: Оплакване за неправомерен бан от админ RK2K
Играча отдавна играе при нас, но скоро не бях го засичал. Не ми отваря предоставеното демо. Чакаме демото на админа, но доколкото знам той е баннат от форума и някой трябва да му го поиска.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
BARCELONA FAN написа:Играча отдавна играе при нас, но скоро не бях го засичал. Не ми отваря предоставеното демо. Чакаме демото на админа, но доколкото знам той е баннат от форума и някой трябва да му го поиска.
Админа е баннат от форума...??? И има права в сървърите...???
-
NEVIDIM - Потребител
- Име в игра: NEVIDIM
Премахвам бана на този етап, до изясняване на случая.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Защо не си предоставил демо и снимка както трябва.С тази изрязана снимка си доста съмнителен,защото ми дава съмнения,че там долу в десния ъгъл може би изписва над 100 fps.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Тук ключовото е "винаги играя с OutDoYourself, но преинсталирах cs и така" при инсталация на цс 1воначалните настройки са с ВКЛЮЧЕН аути-айм
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Only God Can Judge ME!!!
-
AmonRA - Потребител
- Име в игра: s0f*AmonRA
В демото предоставено от играча не видях нито wall нито Aim.
Ако може колегата да качи демото си. И ако се е усъмнил по последните 2 убийства през стената е в грешка.
Преди да умре видя че са там 2-ма когато се опита да ги заколи
Ако може колегата да качи демото си. И ако се е усъмнил по последните 2 убийства през стената е в грешка.
Преди да умре видя че са там 2-ма когато се опита да ги заколи
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
http://dox.bg/files/dw?a=5bac41859e
Банат беше за wall но натиснах вместо 5 от меню 7 ,грешка моя ! Така не мислех да влизам с какъвто и да е ник,защото като един човек не е желан някъде и обиждан и хулен на всяко свое действие ,то от елементарна култура не трябва да се натрапва,но си направих нов регист само заради това да не стават бъркотии ,моля пак dzak да удари и на тоя мой нежелан ник БАН!
Та по демото ,како казах за wall идва въпрос ,за AIM не може и да става въпрос !За мен има следене през стените ,SEXY гледай колко точно се насочи да го убие през стената като са минали секунди ,а там може да няма никой вече това е gungame ,но по интересното е че след като го уби продължи да стреля по стената,което според мен го издаде , ,на админското демо се вижда че има 2 сини лъча по който той стреля но явно му пречат стените за да ги убие ,грешка преценка според мен!Моментите са много за мен ,аз това видях през моите очи ,ако прецените че е грешно ,извинявам се на играча!А и снимката според мен е пипана ,ма вие знаете как да я проверите ,но и тя хваната в лош момент ,точно когато няма играч зад стената ,защото има wall на който графиката на играта си е нормална ,само се вижда играча когато се появи!
П.С.Имам реален скайп Sexy ,намери ме и яе ти давам демота там ,за де не стават циркове! rk2k намериме!
Банат беше за wall но натиснах вместо 5 от меню 7 ,грешка моя ! Така не мислех да влизам с какъвто и да е ник,защото като един човек не е желан някъде и обиждан и хулен на всяко свое действие ,то от елементарна култура не трябва да се натрапва,но си направих нов регист само заради това да не стават бъркотии ,моля пак dzak да удари и на тоя мой нежелан ник БАН!
Та по демото ,како казах за wall идва въпрос ,за AIM не може и да става въпрос !За мен има следене през стените ,SEXY гледай колко точно се насочи да го убие през стената като са минали секунди ,а там може да няма никой вече това е gungame ,но по интересното е че след като го уби продължи да стреля по стената,което според мен го издаде , ,на админското демо се вижда че има 2 сини лъча по който той стреля но явно му пречат стените за да ги убие ,грешка преценка според мен!Моментите са много за мен ,аз това видях през моите очи ,ако прецените че е грешно ,извинявам се на играча!А и снимката според мен е пипана ,ма вие знаете как да я проверите ,но и тя хваната в лош момент ,точно когато няма играч зад стената ,защото има wall на който графиката на играта си е нормална ,само се вижда играча когато се появи!
П.С.Имам реален скайп Sexy ,намери ме и яе ти давам демота там ,за де не стават циркове! rk2k намериме!
- rk2kbanat
10 мнения
• Страница 1 от 1