1 `Luna7ic` !
2 46.55.146.62
3 Jefo
4 Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н.Ако това правило се наруши, то тогава нарушителя подлежи на санкциониране от страна на администраторите!
5 Не гледа достатъчно внимателно и явно не е чувал за "звук" на CS-a , или не разбира от играта , та е решил ,че всеки по добър играч е с хак ,редовен съм в този сървър и незнам как има такива неадекватни админи !?
6 http://dox.bg/files/dw?a=4ca8fd3570 ето линк за демото ...
7 CSMegaGamingDust2Only
Несправедлив бан
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
37 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
-
Lunatic - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: `Luna7ic`!
Re: Несправедлив бан
За съжаление моето демо нещо се бъгна и е само 1-2 секунди http://dox.bg/files/dw?a=2c0b36a495 за което се извинявам незмам как се получи това. Но на демото на играча много добре се вижда лалл-а дори и без админския хак
Явно си доста нагъл за да пускаш оплакване,но се пак си длъжен да си пробваш късмета така е
Явно си доста нагъл за да пускаш оплакване,но се пак си длъжен да си пробваш късмета така е
-
jef0. - Потребител
- Име в игра: jef0.
За съжаление пък моето не се бъгна http://dox.bg/files/dw?a=792599382e
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:За съжаление пък моето не се бъгна http://dox.bg/files/dw?a=792599382e
Евалата брат
-
jef0. - Потребител
Един такъв добър играч за какъвто се изкарваш ти,че не сме чували за звук незнам си какво,не би трябвало да стреля по своите играчи което ти правиш добрия звук върви със ползването на радар според мен си нагъл waller.
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
всъщност , наистина незнам защо на демото са така скиновете .. в реалност по време на игра се виждат нормалните скинове на Т и КТ , ест. вие сте големите разбирачи и ще кажете че си измисялм ..просто сте смешни ама много много смешни деца като ми изтече бана и вляза пак и ви садна .. искам пак да ме баннете и пак ще кача демо (не бъгнато) надявам се ..и ще ви се смея много както и в момента го правя . Приятна вечер .
-
Lunatic - Потребител
Lunatic написа:всъщност , наистина незнам защо на демото са така скиновете .. в реалност по време на игра се виждат нормалните скинове на Т и КТ , ест. вие сте големите разбирачи и ще кажете че си измисялм ..просто сте смешни ама много много смешни деца като ми изтече бана и вляза пак и ви садна .. искам пак да ме баннете и пак ще кача демо (не бъгнато) надявам се ..и ще ви се смея много както и в момента го правя . Приятна вечер .
Ходи пусни един смс и може още тая вечер да се урери
-
jef0. - Потребител
Дай обяснение защо стреляш по твоите съотборници и то без да си ги чул къде са ?
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
кво обяснение искаш е смешник , на демото излизат така скиновете на някои играчи , докато играх си се виждаха нормално ! тва ,че демото на места е бъгнало като половината админи в тоя сервер включвам теб (Vito) и тоя Jef0 , е обяснението ми , интересното е ,че пратих демото на няколко други админа които казаха ,че не виждат никакво основание за БАН причина УАЛ
Последна промяна SNAIP на 16 Юли 2015, 12:30, променена общо 1 път
Причина: Без епитети! Спазвай вежливия тон!
Причина: Без епитети! Спазвай вежливия тон!
-
Lunatic - Потребител
Ти си толкова добър, че играеш на 16 бита или по-лошо - използваш wall. Заповядай след един месец и си помисли, не е ли време да спреш да се правиш на много хитър
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
37 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4