1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: You cant see me
2. Вашето IP: 109.107.95.102
3. Nickname на администратора: [nuPuHcko] B!@De
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): 6
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Де го виде тоя wall
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=215fa270c6
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Rats
Некоректен бан от [nuPuHcko] B!@De
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
-
PhantomLord - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: PhantomLord
Re: Некоректен бан от [nuPuHcko] B!@De
Няма смисъл да говоря и да качвам демо. Дори няма да гледам твоето демо,на което ще си 100% чист, защото го качваш след 2 часа и 30 минути след бана. Предостатъчно време да го оправиш. Според мен си Хак. В игра ти казвам качи си демото ти викаш не е ли ако искам. Имам твое демо, но няма да го кача главния да ми слага каквото трябва наказание и това е.
-
B!@De - Потребител
- Име в игра: B!@De
Ти май нямаш правилна ориентация за времето. Пък и часа който се показва във форума не е верен.
-
PhantomLord - Потребител
- Име в игра: PhantomLord
На демото не видях никакъв хак , отделно смятам , че администраторът няма демо или е прекалено кратко за да се види обратното твърдение , че играча е използвал хак .
Правилата са за всички администратори , което се отнася и за теб
Всеки админ е длъжен да направи демо и да го качи при подаден сигнал срещу него или по искане на главен администратор или екип банове.
Не гледайте часовете на бана и прочие това не е мерна единица . Зависи как е настроен компютъра към който е банлиста на форума и за това се получава разминаване .
Човека си е дал всички доказателства , ти като част от екипа нали трябва да помагаш за наказване на играчите , които са нарушили правилата ? Еми щом си убеден ,че е бил с вал и имаш доказателство дай да го видим иначе , колкото виждам от това демо което е дал играча ще му се махне банът.
Правилата са за всички администратори , което се отнася и за теб
Всеки админ е длъжен да направи демо и да го качи при подаден сигнал срещу него или по искане на главен администратор или екип банове.
Не гледайте часовете на бана и прочие това не е мерна единица . Зависи как е настроен компютъра към който е банлиста на форума и за това се получава разминаване .
Човека си е дал всички доказателства , ти като част от екипа нали трябва да помагаш за наказване на играчите , които са нарушили правилата ? Еми щом си убеден ,че е бил с вал и имаш доказателство дай да го видим иначе , колкото виждам от това демо което е дал играча ще му се махне банът.
Офтопик:
- Faster
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=232 Ънбан до качването на демото на админа на това демо не виждам хак.
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
B!@De написа:Няма смисъл да говоря и да качвам демо. Дори няма да гледам твоето демо,на което ще си 100% чист, защото го качваш след 2 часа и 30 минути след бана. Предостатъчно време да го оправиш. Според мен си Хак. В игра ти казвам качи си демото ти викаш не е ли ако искам. Имам твое демо, но няма да го кача главния да ми слага каквото трябва наказание и това е.
Това, което си написал е доста несериозно. Не играеш тук от вчера и трябва да знаеш, че има разминаване в часа на банлиста. Аз лично държа да видя твоето демо и в какво и къде си се усъмнил.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Качи си демото, най малкото трябва да видим колко време си го гледал. И аз като играя срещу него все ми се струва, че е хак, но като гледам от вън постъпва реално.
Своеволия няма да се толерират.
Наказание
Своеволия няма да се толерират.
Наказание
Последна промяна Admin на 21 Юли 2015, 14:07, променена общо 1 път
Причина: Променено мнение
Причина: Променено мнение
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
7 мнения