Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

получих бан !

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

получих бан !

Мнениеот Fox v » 31 Яну 2016, 03:09

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: x
2. Вашето IP:87.121.27.205
3. Nickname на администратора:моята приятелка nejna mumiq :*
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): че съм хакер :D
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): (makeup)
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и демо http://dox.bg/files/dw?a=aa5731137b
http://prikachi.com/images.php?images/380/8606380v.jpg и снимка!
7. Сървърът, в който е направено доказателството:Gungame
Не бързайте ,не съм на зор да играя тука! Имам друга цел и скоро ще е постигната като рекорд!
Иначе качих демото ,за да не каже някой че съм играл с хак някога тука ,не за друго!
Аватар
Fox v
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Fox

Re: получих бан !

Мнениеот ReDBuLL_Bg » 31 Яну 2016, 05:08

нежната мумия не ги чатка и прибързва да банва без изобщо да знае какво прави .Снощи ме почна защо не съм баннал един играч и ми дава акъл какво да правя .Еми аз първо изчаквам гледам внимателно и тогава правя каквото и да било и затова и нямам грешни банове ,а такива като нея гонят хората от веригата и е краино време при неправилен бан да се вземат правата и после ако искат да си пускат наново кандидатури.По добре да изгубим админ които не е в час отколкото играчи които не са в нарушение.Моито момиче аз снощи казах ли ти че ще направиш в наи скоро време грешен бан,а ти какво ми отоговори-започна да ми се смееш, а сега какво стана,смешното не е вече толко смешно .И ето го резултата още днеска си го направила грешния бан ,а кои знае още колко грешни бана имаш ,само че на хората не им се разправя да пускат теми и напускат направо веригата.Нищо против теб нямам , но просто не прибързваи и не се прави на голям администратор защото все още не си.
Manchester United 8)
Аватар
ReDBuLL_Bg
Админ
Админ

Име в игра: ReDBuLL

Мнениеот vkr » 31 Яну 2016, 11:34

ReDBuLL_Bg написа:нежната мумия не ги чатка и прибързва да банва без изобщо да знае какво прави .Снощи ме почна защо не съм баннал един играч и ми дава акъл какво да правя .Еми аз първо изчаквам гледам внимателно и тогава правя каквото и да било и затова и нямам грешни банове ,а такива като нея гонят хората от веригата и е краино време при неправилен бан да се вземат правата и после ако искат да си пускат наново кандидатури.По добре да изгубим админ които не е в час отколкото играчи които не са в нарушение.Моито момиче аз снощи казах ли ти че ще направиш в наи скоро време грешен бан,а ти какво ми отоговори-започна да ми се смееш, а сега какво стана,смешното не е вече толко смешно .И ето го резултата още днеска си го направила грешния бан ,а кои знае още колко грешни бана имаш ,само че на хората не им се разправя да пускат теми и напускат направо веригата.Нищо против теб нямам , но просто не прибързваи и не се прави на голям администратор защото все още не си.

TEMATA,пусната от въпросният играч, e за не правилен бан ! А не да коментираш работата на колегата си и да се хвалиш . Следващият път го прави в правилният раздел без да гледат всички поредното не колегиално отношение и недомислие на поредният недорасъл админ!!
Относно бана,не мога да прегледам демото поради липса на въпросната карта.
Аватар
vkr
Потребител
Потребител

Име в игра: vkr

Мнениеот Curkata » 31 Яну 2016, 12:30

Мисля, че за този потребител става въпрос: /memberlist.php?mode=viewprofile&u=391

Въпросът ми е как, след като уж са му спрени правата и не е пускал кандидатура, той все още е админ? Нищо не мога да кажа относно него, защото много рядко съм го засичал в сървърите, а и е бил админ преди мен и затова нямам гледна точка относно неговата дейност, освен това, че тук няма и един съмнителен момент, как видя, че е wall, не знам.

Ако може да си качи демото от бана в тази тема. Благодаря.

Относно бана, както казах по-горе, чиста игра.
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=2355
Последна промяна dzak на 31 Яну 2016, 16:57, променена общо 1 път
Причина: Lock.
Изображение
Аватар
Curkata
Потребител
Потребител

Име в игра: Kunov

Мнениеот KoMnoT » 31 Яну 2016, 23:38

Пиша аз защото темата е заключена.
Това е демото на nejna mumiq - http://dox.bg/files/dw?a=7a4f776274 Тя каза, че е по-дълго защото се е съмнявала доста и ако имате търпение да го изгледате докрай.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
Аватар
KoMnoT
Потребител
Потребител

Име в игра: KoMnoT

Назад към Погрешни банове