Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Демо от Samodiva

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Демо от Samodiva

Мнениеот BARCELONA FAN » 13 Фев 2016, 23:32

Мога ли да получа демото от този бан: http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=2551
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Re: Демо от Samodiva

Мнениеот uzurpatorka » 14 Фев 2016, 00:03

Демо правя само за wallhack.
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
Аватар
uzurpatorka
Потребител
Потребител

Име в игра: uzurpatorka

Мнениеот Curkata » 14 Фев 2016, 01:21

Този играч доста пъти е банван за aimbot. Но е един от най-редовните в сървъра и досега, въпреки бановете, е бил чист и затова и сега смятам, че е така. Ако не си сигурна на 100%, че е бил aim, по-добре да му се махне бана.
Изображение
Аватар
Curkata
Потребител
Потребител

Име в игра: Kunov

Мнениеот BARCELONA FAN » 14 Фев 2016, 04:14

Този играч може и да е банван, но този играч с това IP - не е. Знам ги двете момчета gavrosh и qvor, братя са и играят от едно IP. Едни от най-редовните са. А gavrosh е толкова слаб, че чак се блъска в стените. Изобщо не си и помислям, че ще успее да си пусне хак. Убеден съм, че няма никакъв хак, за това и ще махна бана. Исках да видя защо е получил бан но... колежката не прави демо за aim.
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=2551

uzurpatorka написа:Демо правя само за wallhack.

Доста несериозно казано.
Да ти припомня тогава това:
т.15. Всеки админ е длъжен да прави демо, преди да бан някого, въпреки AutoDemoRecording-a.
т.16. Всеки админ е длъжен да пази демото на играч който е баннал минимум 1 седмица и при поискване да го предостави независимо, че няма оплакване а ако има такова да го постне в темата.
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Мнениеот SEXY_M » 15 Фев 2016, 00:29

BARCELONA FAN написа:Този играч може и да е банван, но този играч с това IP - не е. Знам ги двете момчета gavrosh и qvor, братя са и играят от едно IP. Едни от най-редовните са. А gavrosh е толкова слаб, че чак се блъска в стените. Изобщо не си и помислям, че ще успее да си пусне хак. Убеден съм, че няма никакъв хак, за това и ще махна бана. Исках да видя защо е получил бан но... колежката не прави демо за aim.

Доста несериозно казано.
т.15. Всеки админ е длъжен да прави демо, преди да бан някого, въпреки AutoDemoRecording-a.
т.16. Всеки админ е длъжен да пази демото на играч който е баннал минимум 1 седмица и при поискване да го предостави независимо, че няма оплакване а ако има такова да го постне в темата.

viewtopic.php?f=74&t=8963
А аз ще ти припомня ето тази анкета. Поради тази причина е създадена тя.

viewtopic.php?f=118&p=85170#p85170
Поради каква причина е премахнат този бан???
Връщам банна докато не се предостави демо
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот SNAIP » 15 Фев 2016, 00:31

BARCELONA FAN написа:Този играч може и да е банван, но този играч с това IP - не е. Знам ги двете момчета gavrosh и qvor, братя са и играят от едно IP. Едни от най-редовните са. А gavrosh е толкова слаб, че чак се блъска в стените. Изобщо не си и помислям, че ще успее да си пусне хак. Убеден съм, че няма никакъв хак, за това и ще махна бана. Исках да видя защо е получил бан но... колежката не прави демо за aim.

Доста несериозно казано.

BARCA, къде ги четеш тези точки от правилата? Аз отдавна не пазя демо за явните хакери aim и подобни в т.ч.
и за aim+wallhack.
https://gyazo.com/2682f39a128f87ed5271bbe49a2be1b4
viewtopic.php?f=2&t=7030
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот BARCELONA FAN » 15 Фев 2016, 08:43

След като Самодива няма демо и братята са неуки, взех нещата в свои ръце. Вчера говорих с брата на gavrosh - qvor. Казах му да ми даде демото и той каза, че ще го изпрати.

СНАЙП, от къде на къде реши, че е ЯВЕН АЙМ? Има точки от правилата на няколко места, стари и нови и вече се обърквам.

И така, SEXY_M. Вземаш ли под внимание мнението на Curkata(Екип Банове)? От къде на къде ще добавяш бана? Запознат ли си със ситуацията или с потребителя? И тази анкета, която съм пропуснал, за какво ми я "припомняш" след като НЕ Е взето решение? Цирк ли ще правим с махане и добавяне на бан? Не случайно съм поискал демо точно от този бан. Ето ми го решението: махам бана на своя глава, намирам някой от двамата братя в сървъра и им давам 60 минути да получа демо. Изтекат ли тия 60 минути, лично добавям бан. Дотогава единствено двама човека могат да ме поправят и ти не си нито един от тях двамата. И накрая аз ще ти припомня ето това:

Admin написа:
Форум модераторите ще се занимават само с форума, без да махат или добавят банове в банлистата, но изказаното мнение е важно и ще разчитаме и на вас. Достъп до банлистата ще имате, но няма да я ползвате.

Екип Банове ще се занимават само с оплакванията от админи и неправилни банове. Само те ще махат или добавят такива. Също не може да банвате или модерирате мнения във форума.

Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Мнениеот MORTAL » 15 Фев 2016, 09:02

Барса е взел правилно решение, щом е искал демо от братята. Ако на демото има хак, слагаш бан, ако ли не го махаш и готово.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот shit happens » 15 Фев 2016, 11:37

Не е много правилно за едни да може, а за други - не.
Не се съмнявам грам в Barsata, ама не е правилно на едни да гледаме с насмешка като "нямат" демо, а на другите да им махате бановете 'щото " видиш ли аз го познавам ".
На едни им обясняваме, че не е трудно да качат демо, а други немогат и им пишем в игра...
Ето заради такива истории трябва да пазим демо за всеки бан, защото грешки праят ВСИЧКИ и накрая потребителите бягат, а ние се дъвчим по форума за глупости !
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Мнениеот uzurpatorka » 15 Фев 2016, 12:11

Демо дал ли ти е? На мен лично не ми е ясно как ще го направи при положение,че той вече влизаше в сървъра.Вие решавате как ще постъпите,аз просто отбелязвам.Хубав ден ви желая.
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
Аватар
uzurpatorka
Потребител
Потребител

Име в игра: uzurpatorka

Следваща

Назад към Погрешни банове