За какво са ви админи,като няма никой от тях в момент когато са най-нужни.
В този случай ще ви запозная с едно хакерче,което умело борави с клавиатурата докато играе.
Обърнете внимание ,как на моменти и то особено след всеки рунд ,момчето явно е заето с някаква странична дейност,
каква ли е тя
Демо : http://dox.bg/files/dw?a=232e64df4a
Да позволите на хакер да направи над 40 фрага ... еми и 20 админа да има за какво са ти като ги няма.
И сега да не вземете да ме нападнете всички с неща от сорта,"тоя не спря да спами,тоя не спря да реве,тоя се не е доволен,знаеш ли как се борят един тон хакери...."
За да станеш админ,значи поемаш някаква отговорност,заявяваш,че ще служиш на сървъра а не просто да станеш админ за да не те закача никой.
ДРУГО - Оплакване от това ,че няма админ.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
ДРУГО - Оплакване от това ,че няма админ.
не знаеш кой стои зад буквите,но буквите могат да ти кажат кой стои зад тях.
-
Roger2 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Re: Оплакване от това ,че няма админ.
Не е ли по лесно просто да повикаш админ в чата на сайта, вместо да пишеш нова тема.
Просто и лесно в админ чата напиши хак - сървър - ник и ще го баннем в най лошия случай през сайта.
п.п. Аз съм на работа и нямам възможност да вляза но мога да го банна, ама кой и къде незнам.
Просто и лесно в админ чата напиши хак - сървър - ник и ще го баннем в най лошия случай през сайта.
п.п. Аз съм на работа и нямам възможност да вляза но мога да го банна, ама кой и къде незнам.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Admin написа:Не е ли по лесно просто да повикаш админ в чата на сайта, вместо да пишеш нова тема.
Не съобразих,ще го имам в предвид за напред.Просто исках да поиграя докато си пия кафето,колко му трябва на човек.
Щом от VALVe не могат да направят нищо,"или не искат", по въпроса с хаковете та Вие ли ..
Благодаря за отговора. Моля не мислете че съм човек без работа и отговорности,просто съм отпуска,скоро ще се срещаме по на рядко.
-
Roger2 - Потребител
Служиш звучи малко прекалено тук всеки е по желание.Повечето ходят на работа или да не ходят на работа за да "Служат" на сървъра.Отделно че 1000 пъти съм повтарял да се пише в чата на сайта ще го видя ще дойда и ще банна хакера.Служа..хммм трябва повече да се разсъждава над това.Не сме на военна служба все пак Не те нападам изразявам мнение И другото което е невъзможно е да има нон стоп админи няма такъв сървър просто....Да не спим за да играем звучи ми прекалено :P
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
Иди са прегледай ,зима да ми писва от твойте простотии
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
BaTkO_SaSS написа:Служиш звучи малко прекалено тук всеки е по желание.Повечето ходят на работа или да не ходят на работа за да "Служат" на сървъра.Отделно че 1000 пъти съм повтарял да се пише в чата на сайта ще го видя ще дойда и ще банна хакера.Служа..хммм трябва повече да се разсъждава над това.Не сме на военна служба все пак Не те нападам изразявам мнение И другото което е невъзможно е да има нон стоп админи няма такъв сървър просто....Да не спим за да играем звучи ми прекалено :P
Моите уважения,но точно ти,си оставил в мене едно такова усещане ,че служиш на сървъра...някак си, как да го кажа..
сякаш милееш за сайта и за всичко свързано с него.И ми прави впечатление, че доста си си пооправил правописа.
Думата "служи" има много значения.Усещам,че ще направиш коментар и за думата "милееш",но хайде заключете тази тема вече,че май ще стане горещо .
-
Roger2 - Потребител
Спри наркотиците
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
Именно заради това ти казах намери ме в СКАЙП
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
Roger написа:BaTkO_SaSS написа:Служиш звучи малко прекалено тук всеки е по желание.Повечето ходят на работа или да не ходят на работа за да "Служат" на сървъра.Отделно че 1000 пъти съм повтарял да се пише в чата на сайта ще го видя ще дойда и ще банна хакера.Служа..хммм трябва повече да се разсъждава над това.Не сме на военна служба все пак Не те нападам изразявам мнение И другото което е невъзможно е да има нон стоп админи няма такъв сървър просто....Да не спим за да играем звучи ми прекалено :P
Моите уважения,но точно ти,си оставил в мене едно такова усещане ,че служиш на сървъра...някак си, как да го кажа..
сякаш милееш за сайта и за всичко свързано с него.И ми прави впечатление, че доста си си пооправил правописа.
Думата "служи" има много значения.Усещам,че ще направиш коментар и за думата "милееш",но хайде заключете тази тема вече,че май ще стане горещо .
Аз бих казал убивам свободното време.Като си хвана работа и аз няма да съм толкова редовен Както и да е от темата няма смисъл локвам да няма излишни спорове
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
9 мнения
• Страница 1 от 1