Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - Въпрос относно оплакване от модератор.

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

ДРУГО - Въпрос относно оплакване от модератор.

Мнениеот Mr.Black » 04 Сеп 2012, 00:39

Добър ден,тъй като нямате форма за оплакване от модератор искам да задам няколко въпроса свързани с това.

1.В кои раздел да се пусне подобна тема?
2.Трябва ли да отговаря на определени изисквания или мога аз да я оформя според моите възгледи?
3.Ще бъде ли разгледана БЕЗПРИСТРАСТНО,нищо че аз съм обикновен потребител,а човекът от който искам да се оплача модератор,разгледана от една неутрална гледна точка не взимаща под внимание,че човекът е от колектива,което не би трябвало да е проблем?

И нещо много важно:

Има ли смисъл от подобна тема,тя ще доведе ли до нещо положително.И този форум има ли място за подобна тема,защото ако колектива може да си прави,каквото си иска ще разбира,че за някой права не важът,поне е хубаво да се знае.

Тъй като аз съм един доста нахален потребител,който иска да се заяжда с всички все пак искам да знам и да получа компетентен отговор.

Също много важно искам да помоля излишен спам да не се толерира в тази тема.Ще очаквам от говор от потребител оцветен в червено,други "селянски" прояви и провокации ще игнорорам.Надявам се администрацията да се отнесе с достатъчно внимание към темата и да обясни на запитването ми.

THX :P.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mr.Black

Re: Въпрос относно оплакване от модератор.

Мнениеот BaTkO_SaSS » 04 Сеп 2012, 00:46

Макар че не съм оцветен в червено ще ти отговоря пък ти ако искаш гледай.Можеш да се оплачеш от който си поискаш всеки има правно на мнение и тук никой не е с превилегии обсъждали сме го много пъти.Ще те посъветвам да си пуснеш темичката в банс на моя отговорност докато направим такъв раздел ;) Според мен оплакването от модератор е безполезно понеже всичко в сайта се вижда и ако има нещо нередно главния админ се кара наказва и т.н тук всички доказателства са налични без да има нужда да се прави тема.Единствено ако искаш да споделиш че не си доволен от отношението на дадения модератор... :)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот Mr.Black » 04 Сеп 2012, 02:51

Офф,закакво ще се хабя да ти обяснявам,като така или иначе няма да ме разбереш.

Само 1 съвет.Прочети обстойно правилата за всички раздели и образци.Вкарай малко мисъл когато ги четеш,че да не едитваш ей така,както ти дойде.

Лок и в кофата по желание на автора моля :) ! Може дори да я изтриеш,мина ми,та вече нямам намерение се занимавам.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот Imp Skype » 04 Сеп 2012, 09:34

Mr.Black аз прочетох всичко което написа и те подкрепям напълно ;) и най-важното че го разбрах :d
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот Admin » 04 Сеп 2012, 10:58

Mr.Black написа:Добър ден,тъй като нямате форма за оплакване от модератор искам да задам няколко въпроса свързани с това.

1.В кои раздел да се пусне подобна тема?
2.Трябва ли да отговаря на определени изисквания или мога аз да я оформя според моите възгледи?
3.Ще бъде ли разгледана БЕЗПРИСТРАСТНО,нищо че аз съм обикновен потребител,а човекът от който искам да се оплача модератор,разгледана от една неутрална гледна точка не взимаща под внимание,че човекът е от колектива,което не би трябвало да е проблем?

И нещо много важно:

Има ли смисъл от подобна тема,тя ще доведе ли до нещо положително.И този форум има ли място за подобна тема,защото ако колектива може да си прави,каквото си иска ще разбира,че за някой права не важът,поне е хубаво да се знае.

Тъй като аз съм един доста нахален потребител,който иска да се заяжда с всички все пак искам да знам и да получа компетентен отговор.

Също много важно искам да помоля излишен спам да не се толерира в тази тема.Ще очаквам от говор от потребител оцветен в червено,други "селянски" прояви и провокации ще игнорорам.Надявам се администрацията да се отнесе с достатъчно внимание към темата и да обясни на запитването ми.

THX :P.

Вече може да се жалвате - viewtopic.php?f=49&t=233&p=3236#p3236
Искам конкретна тема за да преценим какво е направил точният човек
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Mrusnica » 04 Сеп 2012, 11:08

Admin написа:Вече може да се жалвате - viewtopic.php?f=49&t=233&p=3236#p3236
Искам конкретна тема за да преценим какво е направил точният човек

Ако може да се впише и цитат с който даден user е бил обиден или подтикнат да се оплаче
Изображение
Аватар
Mrusnica
Потребител
Потребител

Име в игра: Mrusnica

Назад към Други