Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ leo

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от админ leo

Мнениеот SEXY_M » 15 Апр 2013, 08:32

NikitodoroF написа:Интересно ми е, хакерът беше ли баннат?!
Ако, да! Значи няма за какво да спорите ....

Аз както видях в конзолата на играча хакерът е излязъл
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Предупреждения: 0
Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот goran yordanov » 15 Апр 2013, 10:17

Интересна ситуация :)

Аз те местя, за да играя с/у 2мави, защото иначе няма смисъл (Ако не го направя сигурно ще кажеш, че играя за ранк ..), а ти се сърдиш. В случая съм направил баланс.
Относно хакера беше от моя отбор, точно когато се оплака от него (не повече 10-15 фрага да е направил) беше бан-ът.
7eamplay ftw!
Аватар
goran yordanov
Потребител
Потребител

Име в игра: leo

Мнениеот SEXY_M » 15 Апр 2013, 10:29

goran yordanov написа:Интересна ситуация :)

Аз те местя, за да играя с/у 2мави, защото иначе няма смисъл (Ако не го направя сигурно ще кажеш, че играя за ранк ..), а ти се сърдиш. В случая съм направил баланс.
Относно хакера беше от моя отбор, точно когато се оплака от него (не повече 10-15 фрага да е направил) беше бан-ът.

Щом е бил баннат според мен темата е за lock
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот dzak » 15 Апр 2013, 13:10

По същество:
1. Нямаш право така да нареждаш на админа какво да прави ("ne me mesti be"). Нямаш и доказателство, че те е преместил без причина.
2. Виждам, че докладваш, че има хакер, но от снимките, които си предоставил, не виждам кой е той (ник).
3. Никъде не пише, че админ трябва да банне някой, само защото даден играч е казал, че е хакер. Това, че не минава спектатор, не означава, че не гледа играчите.

Аз така и не разбрах от какво точно се оплакваш? От местенето, от хакер, или от нещо друго?
Ако е от местенето - отговорих ти защо са те местили, а и админа ти е отговорил.
Ако е от хакер - има си тема, в която се докладват хакери. Да не говорим, че хакера е баннат. Това, че има админ в сървъра, не означава, че няма хакери. Правиш демо, снимаш ип-то и качваш в правилния раздел.

Заключвам.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот SEXY_M » 15 Апр 2013, 14:49

dzak написа:Това, че има админ в сървъра, не означава, че няма хакери. Правиш демо, снимаш ип-то и качваш в правилния раздел.

Много добре казано, но в дадения момент ако е имало хакер и админа не е излязъл да го гледа как може да направи демо след като не му се позволява да остане spect ? Наистина и на мен много пъти ми се е случвало да влезна в сървър и да има 1-2 админа и да има хакер, съмнявам се излизам, забелязвам че е хак и чак тогава докладвам на админите които са в игра ;)
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот dzak » 15 Апр 2013, 16:23

dzak написа:Това, че не минава спектатор, не означава, че не гледа играчите.

Ще ти кажа и какъв е начина - казваш на админа, че правиш демо на хакер, което ще качиш във форума. Ако той не е съгласен и не ти позволява да стоиш спектатор, тогава вече можеш да се оплачеш, като приложиш и доказателство, за да докажеш, че не те оставят да запишеш демо.
Ако се окаже, че играча е с хак, а админа не го е видял, тогава ще се вземат мерки спрямо админа.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Предишна

Назад към Други