Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от играч: Demented * G.Georgiev

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от играч: Demented * G.Georgiev

Мнениеот zxcv ;> » 13 Ное 2013, 19:20

GGeorgiev написа:Бана ще си го изтърпя и ще играя утре щом толкова искате но това че съм му казал ламер и бот не съм излъгал :)
А и неговото оплакване е че псувам а да съм псувал нито съм го обиждал това че му казвам че не може да играе и кампи само че по грубо не значи че съм го псувал или обиждал просто ме изнервя като седи само Б с това AWP :)

Всеки има цел и начин на игра, колко пъти трябва да го повторя това нещо. Псуване и Обида са почти синоними - Обидно е и в двете отношения, едва ли ще ти е приятно така да се държи с теб някой и да не можеш да му направиш нищо. Дори съм сигурен, че нямаше да извадиш това търпение, което показва RealMadrid и беше да стане една голяма селяния. Както и да е, взех моето решение, надявам се да няма повече излишен спам - нека види темата и Admin.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Faster » 13 Ное 2013, 19:26

GGeorgiev написа:Бана ще си го изтърпя и ще играя утре щом толкова искате но това че съм му казал ламер и бот не съм излъгал :)
А и неговото оплакване е че псувам а да съм псувал нито съм го обиждал това че му казвам че не може да играе и кампи само че по грубо не значи че съм го псувал или обиждал просто ме изнервя като седи само Б с това AWP :)

Както обичам да казвам всеки сам решава как да играе.Знам някои играчи дразнят с къмпинга така да се каже , но така им харесва не е редно да почваме да нареждаме.Така стават спорове.Не може всеки да е уникален играч все пак всеки влиза да играе за кеф и за разпускане.Вземи си поука и повече недей си изпуска така нервите.Веригата предлага много сървъри влез поиграй някъде другаде да се успокоиш вместо да си черниш ника .Ай играйте със здраве!Нервите са до едно положение надявам се като се успокоите да се почитате като играчи!
Faster

Мнениеот GGeorgiev » 13 Ное 2013, 19:30

Тази игра нервира и озлобява населението нищо лично трудно се сдържа човек при многобройна смърт от един и същи кампер :D
По едно време даже му бих един нереален хет на този за дето предположих къде е от Т база през 3 стени чак на Б го зех :Д
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв. (y)
Аватар
GGeorgiev
Потребител
Потребител

Име в игра: G.Georgiev

Предишна

Назад към Други