Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - Това че ми писна

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

ДРУГО - Това че ми писна

Мнениеот Fox82 » 26 Фев 2014, 23:36

Е писна ми от тоя малък аре да не казвам какъв......Не стига че тоя SNAIP в месеца я влезне 2 или 3 пъти ,и то само да гледа да си начеше егото , за това че някой го направил админ по погрешка ми то може да ти стопи нервите .На тоя колко по бързо му отнемете правата ,а ни не стига че е на 13-14 години е толкова по-добре за сървара ви и сега се уверявам че наистина не трябва под 18 години да има админи ,аре нека са 17 годишни!!!! Играем мап нашия банва някакъв хакер , ОК няма лошо ,но вместо да направи баланс после ,той влиза от отбора на посилните и се получава 4v6 и познаите кой взе играта .До колкото съм запознат админите са длъжни да правят баланс нали? Питах го по време на играта къде е баланса ,няма отговор естествено нали е админ ,след което го изчаках да влезе и го питам дали знае какво е баланс и вижте какво последва :
http://dox.bg/files/dw?a=f68dd47e52
http://prikachi.com/images.php?images/679/7105679P.jpg

Ако може някой да му обърне внимание на тоя псевдо админ ,че ми писна от такива като него който имат желанието да изгонят редовните играчи .Защото аз може всеки път ,като видя някой отбор че е по слаб да влезъм от него ,без да ме преместил админ , а тоя нашия хич не му дреме .ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ аман. Ако бяхме останали по време на игра 4v 6 ок няма проблем ,някой излезнал без да е видян ок,ама да бъде админа спектор и да влиза от отбора където са повече ,е за това вече нямам думи .
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Cs

Re: Това че ми писна

Мнениеот SladuR » 27 Фев 2014, 00:00

Fox освен неуважение към админа от теб друго не виждам. Вярно аз не бих те гагнал, но може да има предистория. Аз го засичам повече от 2-3 пъти на месеца. За годините предполагам и ти си на 13-14 , с това дразнене с админите май по-добре да няма такива редовни играчи като теб.
Аватар
SladuR
Админ
Админ

Име в игра: SladuR

Мнениеот zxcv ;> » 27 Фев 2014, 00:28

Нямам възможност да прегледам темата, както трябва, но само ще кажа:
Офтопик:
Жалко за Ивана. :)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот nrjhs » 27 Фев 2014, 00:30

Стига вече с тези безмислени теми.Всяка трета е за баланса.Фокс с това държание си за никъде.Админа е 3 пъти по малък от теб.В правилата пише, че решение взето от админ не се оспорва.Има ли нужда от повече коментари а специално ти незнам от кой не си се оплакал още.
Изображение
Изображение
'77 '78 '81 '84 '05
Аватар
nrjhs
Потребител
Потребител

Име в игра: endz0nE

Мнениеот Fox82 » 27 Фев 2014, 00:33

Само да те питам Sladur , аз като най редовен освен проблеми и то от негова страна да имам проблем с вас редовните админи ,а? Май няма да сетиш нали ? трябвали да ти доказвам колко е редовен тоя а? Веднага го правя сам си направи справка
http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search
Това говори ясно кой кога е вътре и искам да мълчиш пред фактите ,че ако не съм вътре , трябва ви на някой админи по 15 мин да гледате някой да ли е а аим ,и ако не ви пиша админ чата няма да го усетите ,колко пъти е това на ден ти ми кажи.И ако ине ви търся по сърварите анархията ще пълна в gungameмай? Като гледам как защетаващ тоя SNAIP толкова и не ти трябват редовни играчи като мен , ми кажи му да влизате по често двамата ,та да спра аз тогава че то без редовни посетители няма да имате работа :D !!! Само още едно доказателство ще ти дам за то твой Идол ,какво е написал за себи си в собствения си профил и може да ти стане ясно защо е искал да стане админ тука :

Интереси:Battlefield /online/, CS 1.6 отдавна ми е омръзнал, но за разпускане става в GunGame-(Може да се убедите сами в неговия профил)

Това сам той го е написал не аз ,а докато стане админ , о по цял ден киснеше тука ,а сега ти кажи по колко време седи сега ?
А като ти е мерак да се махна банни ма ,или чакаш причина ще ти дам веднага ако искаш само кажи.То аз ще се махна след 1 месец защото ще си изпълня целта за което играя тука ,после и да искаш само ще си спомняш за мен.1 месец само ,после ви оставям да си цакте бот и бот .Лино ще ви уведомя за това в сайта за да си спокоен ти и още някой хора тука.
П.С А че се сетих ти като влезна и видя че става нещо лефна в Rats а не взе позиция кой е прав ,а?А сега тук много силен
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот SNAIP » 27 Фев 2014, 00:47

Баннах хакера и влязох в отбора, в който бях преди да изляза spectator. Направих баланс, но ти продължи излишно да умуваш.
Трябва да ти кажа, че въобще не ме трогват, словоизлиянията ти по време на игра /в сайта още по - малко/.
Преценя ли, слагам ти "гаг" без да ми мигне окото от това, кой си, какъв си, какъв си бил, заплашваш ли ме.
И в конкретния случай, понеже много ти знае устата, за това ти я затворих. Най - вече заради думите ти "...az hubavo 6te te zanimaq az teb..."
И ще я затварям винаги при подобно поведение!
Това при теб е рецидив.
И този "псевдо админ" винаги, когато влезе, потребителя Fox победа не може да вземе. Дали пък това не ти е проблема или още не си
превъзмогнал всичките ти грешни и несъстоятелни оплаквания против мен + 1 бр. грешен бан от времето на "славната" ти админска
кариера тук.
Демота 2 броя: http://dox.bg/files/dw?a=be36d7129d
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот Fox82 » 27 Фев 2014, 01:48

Ясно си личи че и тримата не сте минали и пубертета ахахахахахаха ,чак сте прозрачни честно ,когато влезнел SNAIP и нямал съм победа :D :D :D та ти ли си мирило за про ве хахахаххах ох ще умря от смях я виж баткоти на колко светлини години е по win победи ве ,та чак ще се боя от теб .
http://prikachi.com/images.php?images/60/7106060G.jpg
100 Steama да си купиш все ще си седиш зад някой кашон или качен на високо да не би някой да заколи кашончо :D :D :D
877 победи с страх ли се взимат ве а,и то баш от теб ?Аз излизам когато си вътре защо си ми не лицеприятен ,а не че ти си админ а аз не ,ясен ли съм .Мен моето малко момченце не ме уплашил живота до сега та ти ли ве :D И на ли си мислиш за много умен,я обясни защо мина в тим който има повече хора ,а не в тима с по-малко или да преместиш някой,а и ако не бях ти писал да ли щеше да се сетиш умнико .Аз знам защо мина Терор ,защо искаш да играеш против мен и не само ти една камара народ влиза тука в gungame като ме видят за се пробват колко са добри .В това няма лошо и аз се радвам че има хора силни за игра против мен ,а не някави ламери и ботове ,ма ти се имаш май за звезда ли кво ? Ела да влезнем някоя зала без Steam ти да сме равни по опции да те видя тогава ,колко си добър . А тези ти думи :

Преценя ли, слагам ти "гаг" без да ми мигне окото от това, кой си, какъв си, какъв си бил, заплашваш ли ме.

Някой модератор трябва да ти убесни че ти като си админ играеш с хора , а не с ботове си у вас,демек това са реални хора и когато някой има забележка за дадено нещо в играта независимо за каквото да и е било си първо си длъжен да се опиташ да обясниш ,защо това решение твое е така кратко без много обяснения ,пък после наказвай или спазвай правилника ако някой вече е нагал,защото се получава в това число обеснявам и на твоя колега Lotto ,да вие имате права и за банове и смяна и т.н. но когато човек ви пита нещо без да ви обижда ,правилото че админските решения не се оспорват май не важи толкова ,защото ако е така трябва всеки който пита нещо нормално в чата трябва да бъде наказван ,след което следва изпразване на сърварите . Научете се малко че не сте на улицата и да си правите гаргара с хората ,който искат да се забавляват ,а не да се оплакват от вас тука . Иначе ми е лесно на мен ,ще почна да ви псувам на майка за щяло и не щяло ,като вашите набори ,пак вие ми бийте гагове колкото щете.
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот dzak » 27 Фев 2014, 02:39

Темaтa се превърнa в нaпaдение срещу екипa.
Нaкaзaнието специaлно зa теб е винaги препоръчително, в противен случaй стaвaш досaден. Твоите лигогии продължaвaт с всеки изминaл ден.
Държaнието ти в този форум не отговaря нa годините, нa които си. Темaтa е приключенa.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот [Anti]Killer » 27 Фев 2014, 14:49

zxcv ;> написа:Нямам възможност да прегледам темата, както трябва, но само ще кажа:
Офтопик:
Жалко за Ивана. :)

Е оля се.
Казала Ивана, че ще банне някого като стане админ и това е жалко? А не е ли жалко, че ти нарушаваш т. 8 от правилата и то само за да повдигнеш отново въпроса за Ивана, за да повдигнеш и без това високото си его? Не е жалко, когато ти баннеш някой без да е имал хак, но е жалко, че тя може би някога ще банне някой, който доста хора ми казват, че смятат за хакер.
Преди време, когато тя си подаде кандидатурата за админ и беше отхвърлена бях доста сдържан с теб в личните съобщения, който си разменихме, но ти прекали.
Да не говорим, че тогава я орязахте защото не посещавала форума и не знаела какво е демо(нещо което може да научиш за 2мин. и не ти трябва да ходиш в харвард), но пък на следващия ден правилата не важеха за nrjhs(който нямаше изискваните години), защото съобщавал често за хакери. Да не би Ивана да не е?
Искам сега да кажа, че нямам нищо против nrjhs, а с Ивана съм имал 10 приказки на кръст, така че не ми е близка и не знам дали ще бъде добър админ, но не може за едни да важат правилата, а за други не.
А за теб zxcv ;>, бих казал, че важи израза "на всяко гърне мерудия". Често спамиш във форума със безсмислени коментари и не знам дали някой ти го е казвал директно, но ти си много досаден.
Извинявам се на останалите за поста си и, ако е необходимо ще си понеса наказанието.
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Име в игра: [Anti]Killer

Назад към Други