Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от 4I4K0 PEPI

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от 4I4K0 PEPI

Мнениеот powah » 04 Май 2014, 00:25

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: POWAH

2. Вашето IP: 109.199.153.7

3. Nickname на администратора: 4I4K0 PEPI

4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373

5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Влезе играч със ник "pesho?" и въпросният админ му направи забележка да смени ника, защото имало админ със същият ник. Друг играч със ник (НяМа кВо -.-) каза на че двата никнейма не са еднакви след което админът "4I4K0 PEPI" го кикна а след това и втори път. След това се обадих аз изнервен от тъпотиите с извинение на админчето и му казах че ако банне "pesho?" ще се оплача и той ме банна за "Swearing", абсолютно нищо убидно не съм казал, можете да видите в демото което съм прикачил. До тук написаното може да съм ви заприличал на някакъв олигофрен и т.н. ще карам направо малко с по-груб речник. Значи писна ми от тоя чичко ли е къв е, сериозно ви говоря това не му е първата подобна случка и преди ме е слапвал и киквал без причина, да вряно, сега ме банна за 5 минути, но това няма значение според мен, виждал съм го да псува, но не мога да го докажа, според мен трябва да премахнете правата на тоя сбъркан тип :)

6. Демонстрация/Изображение: Демо - http://dox.bg/files/dw?a=431946d58e

7. Сървърът, в който е направено доказателството: RATS
Аватар
powah
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: POWAH

Re: Оплакване от 4I4K0 PEPI

Мнениеот LoShiQt 4i4kO » 04 Май 2014, 01:03

Не стига че 10 пъти ти написах и на теб и на твоето аверче да прочетете правилата на веригата.а и имаш наглоста да се държиш вулгарно,кажи на майка си да те научи малко на възпитание и вместо да пишеш глупости ето научи правилата....
Чл. 2. Обидите, псувните, нападките, ругаенето и т.н. към администраторите и потребителите са ЗАБРАНЕНИ! Оправдания като "той започна пръв" НЕ СЕ толерират!
Чл. 7. Обидни и неприлични никове НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ!
Чл. 8. Никове с цел реклама на конкурентни вериги и/или сайтове са ЗАБРАНЕНИ!
Чл. 12. ЗАБРАНЕНИ са никове, които наподобяват или напълно(с изменени букви) приличат на администраторските!
Чл. 14. В никакъв случай не се оспорва решение взето от Администратор в сървъра ( визирам - поставен БАН на друг играч и/или преместване на играчи в отборите за балансиране на силите ) - за неправомерно поставен БАН се ползва Тази тема

тези са едни от многото бягай ги научи,и не ми пиши глупости и не обиждай повече.... (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle)
Аватар
LoShiQt 4i4kO
Потребител
Потребител

Име в игра: LOSHIQT 4I4KO

Мнениеот powah » 04 Май 2014, 16:17

Янко никого не съм убиждал, обещах ти, че вече ще ти правя снимки и клипчета на изцепките :)
Аватар
powah
Потребител
Потребител

Име в игра: POWAH

Мнениеот dzak » 20 Май 2014, 14:47

Наказанието е изтекло отдавна. Темата отива в прегледани оплаквания.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Назад към Други