Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Simsa

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от Simsa

Мнениеот ViSiOn » 21 Май 2014, 00:23

Не те знам кое демо си гледал и ако искаш погледни и двете ...
1во Ти не можеш да ми задаваш такъв въпрос защо съм го кик точно ти.. в правилата май за псувни беше слей кик гаг ако не се бъркам . Та от този твой измислен пост просто за да ме провкираш по някакъв начин заради онази тема ... няма как да стане
Последна промяна dzak на 21 Май 2014, 10:14, променена общо 1 път
Причина: Има само 1 демо в тази тема, изгледал съм него.
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот dzak » 21 Май 2014, 10:23

Симс, защо си мислиш, че предната тема има нещо общо с оплакването на пената. Да, супер досаден е, спор няма.
Но колко време ти спори с него, то не беше есл, стийм и какво още там. Друг играч те помоли да спреш да пишеш. Това говори само по себе си. Другите да те молят да спреш да пишеш. Виждам, че искаш да изпъкваш, но аз ако бях потребител щях да ти тегля една и никога да не влезна в тези сървъри защото щях да си кажа - "админите са супер зле, е*ахти смотания сървър". В един сървър с претенции, такова държание от страна на админите говори за качеството. Затова при нас ще има само деца, без сериозни и редовни играчи.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Admin » 21 Май 2014, 10:43

Аз съм на различно мнение. Като изключим в началото, не знам дали е нарочно за да го подразни или се е объркал за стийма, но пената прекали и ако бях аз вътре щеше да е гагнат още в началото. Заплахи не толерирам и няма да започна сега.
Един съвет към играчите, имайте уважение към админите за да ви уважават и те. гаг е напълно заслужен и дори търсен. Да, малко закъснял, но заслужен. Съгласен съм и за грешката с кика, трябва да се гагне а не киква.

Напълно излишна тема, целяща злепоставяне на човек от екипа.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Други