Пена, преместил съм се 1 или 2 врътки след снимките, които съм направил.
Щом досега не е затворена темата, ще бъде прегледана и от admin.
Оплакване от Dzak
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
14 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
-
dzak - Форум Модератор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: dzak
Re: Оплакване от Dzak
dzak написа:Пена, преместил съм се 1 или 2 врътки след снимките, които съм направил.
Щом досега не е затворена темата, ще бъде прегледана и от admin.
Надявам се и той да си каже мнението
-
PENATA BATE - Потребител
- Име в игра: PENATA BATE
Не мога да разбера ,защо се оплакваш от dzak ,при условие,че в сървъра бяхме и аз и burgasko?Ако ще се оплакваш от нещо направи го както трябва.В случая от темата ти проличава ,че просто търсиш начин да се заядеш с dzak,а не ,че ти пука особено какъв е бил баланса на сървъра!А и MORTAL ясно и точно ти е обяснил ситуацията,че при наличието на хакер приоритета е той ,а не баланса!В случая мисля ,че ако трябва да има някакви наказания,което е безсмислено,те трябва да са за всички присъстващи админи ,а не само за dzak!
-
Miss Dupe 2011 - Потребител
- Име в игра: FENOMENALNA
Гледах демото, видях че казваш да те метнат Т, но това не стана. Трябвало е админите да ти кажат, че гледат за хакер, за да знаеш защо не предприемат действия, които биха ги разкрили. Но не са ти казали, защото не са длъжни да обясняват действията си на потребителите, което понякога води до ситуации като тази. Надявам се всички да си вземат поука от това. Вижда се в банлиста, че Дзак си е свършил работата. Смятам темата за приключена, от тук натам може да се изкаже само Админ.
ПС: Когато се оплаквате от баланс, правете оплакването към всички админи в сървъра, а не само към един, за да не го считаме за личностни нападки.
ПС: Когато се оплаквате от баланс, правете оплакването към всички админи в сървъра, а не само към един, за да не го считаме за личностни нападки.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
14 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2