Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от d3v1lk1nG

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от d3v1lk1nG

Мнениеот d3v1lk1nG » 29 Авг 2014, 14:49

Не знам що ме караш да правя излишни коментари но ок,демо няма да кача ако някой не го иска -да понеже усетих че си хитър пич и се чудиш за кво да се заядеш имам ;) ,качвам само 5 снимки
http://prikachi.com/images.php?images/838/7569838U.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/839/7569839i.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/840/7569840r.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/841/7569841q.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/843/7569843o.jpg
Толкова беше саднат че се е реснал сървъра и ти се е развалил статс-а ,че 15 минути аз и top mrusnica ти обясняваме защо се е реснал при което продължаваш , какво искаш повече нз ,на никой не му направи толкова голямо впечатление и всеки си играе не знам ти по специален ли си от другите че трябва 2 админа да ти обясняват за какво и как- решението гаг оправя нещата
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот Faster » 29 Авг 2014, 15:15

Друже като имаш оплакване към администратора е хубаво да запазиш доказателства . На ден гагваме за сумати глупости изречени по чата ако правим снимки за всеки един гаг не знам каква памет ще ни трябва за цс папката ни . Не е казано , че е задължително да е изречена някаква обида гага е и за успокояване на страстите така да се каже , щом хората са ти обяснили какво става всичко друго е излишен спам , а и гага изтича след края на мапа за това , че не мисля , че е трябвало да се стига до оплакване .
Относно колегата лично аз имам една забележка от снимките които видях :
сигурно преди това те е раздразнил с постоянните въпроси защо се е рес и за това си го казал по този начин
"е така с мерак" не е кой знай какво ама като гледам потребителя е започнал да се дразни от отговора и е продължил със спама ...
И все пак не виждам нещо нередно в тоя гаг при доставените доказателства понякога потребителите не се усещат как си играят с търпението на колегите .
Faster

Мнениеот HeBuHHa » 29 Авг 2014, 15:18

Обясних ме им, че сървъра се е реснал сам. Те почнаха да нападат devilking, че той го бил направил защото много бил падал. Според мен това "Оплакване" е напълно излишно.. :)
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб ! :)
Аватар
HeBuHHa
Потребител
Потребител

Име в игра: HeBuHHa

Мнениеот Apokalipsisa » 29 Авг 2014, 15:59

Дреме ми за стаста,а и аз не бях човека който ти държеше сметка защо се е реснал сървъра...... Точно другия потребител ти написа "че си се саднал и си реснал сървъра",но той не получи mute а аз.Както се вижда от снимките,първо си мислех че ти си рестартирал сървъра,после разбрах че има бъг и сам се рестартира и затова написах че трябва да се оправи това нещо,но получих mute??? Не знаех че в тази верига,когато даден администратор реши че някой играч го дразни с нещо му забранява да пише :D Плюс това,защо си пуснал само моя коментар в първата снимка,когато се ресна сървъра?Мисля че тогава няколко човека изреваха,че се е реснала картата,сигурно и тях трябваше да ги мютнеш?Защо на другите снимки са оцветени коментарите на другите потребители и не се виждат?Къде са снимките където ти ми отговаряше със заядлив тон.Рестартира се сървъра,питам дали девил го е направил,отговаря ми заядливо,разбирам причината за рестарта,обяснявам че проблемът трябва да бъде отстранен и получавам Mute :) Евала просто страхотен екип,своеволия постоянно... Ще послушам предложението на d3v1lk1nG,което ми беше отправено в сървъра "kato ne te kefi leftvai"
Аватар
Apokalipsisa
Потребител
Потребител

Име в игра: Apokalipsisa

Мнениеот d3v1lk1nG » 29 Авг 2014, 16:11

най- после един който да разбере намека ,евала :) изгонили са те от някъде където пак си пускаш някви безсмислени теми и дойте да дразниш тука успех :) само ти и garjo мрънкахте ;) оцветеното е aдмин чат между мен и другия админ който не засяга случилото се ,за 1 гаг се обяснявам като първолак,при това заслужен - тва е за пръв и последен път ,наглоста на такива потребители няма да бъде коментирана от мен или пък да качвам снимки ..

Офтопик:
може и така да е ,след 10 минути обяснения на всеки ще му писне ,единственото с което съм го ощетил е че не гагнах и другия играч
Последна промяна d3v1lk1nG на 29 Авг 2014, 16:42, променена общо 1 път
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот shit happens » 29 Авг 2014, 16:36

Наистина безсмислено оплакване, ама dev направо с рогата напред си тръгнал... сякаш е можело и без толкова драми да се разберете.
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Мнениеот dzak » 29 Авг 2014, 16:39

shit happens написа:Наистина безсмислено оплакване, ама dev направо с рогата напред си тръгнал... сякаш е можело и без толкова драми да се разберете.

Точно се опитвах някак си да формулирам това, което си написал.
На същото мнение съм.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Admin » 30 Авг 2014, 10:52

От това което виждам на снимките, че не мога да гледам демото сега, админа е превишил правата си, но от друга страна чак за оплакване е в повече. Сървъра се е реснал, ако има такъв които никога не се ресва ще стисна ръката на който го е направил, имайки предвид колко неща се съвместяват за да работи сървъра.

Молба към админите:
Малко повече разбиране и уважение към играчите, има различни характери а нашата цел е да ги разбираме и да им даваме обяснения за случващите се неща които не им харесват.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Други