Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от DMTR'

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от DMTR'

Мнениеот rk2k » 06 Ное 2014, 02:09

Научете админите че кога не си на картата отгоре, не се слайва !!! Значи под всякаква критика са много от админите тука ,като не познават картите не ги правете админи ,добре че въпросния админ (в кавички) не ме гледал на тая карта :
http://prikachi.com/images.php?images/649/7629649q.jpg
Че сигурно щял съм да изям банна ,другото което забелязвам ,че колкото повече ги бия някой постоянно започват да се заяждат с мен ,но само някой да ме обиди почвам да снимам и да качвам снимките .Аз искам да играя спокойно тука ,но както съм дошъл тука така ще се и махна !!! И пак казвам на АДМИН въведи наказания за админите,който не знаят какво правят !Който използва слай ,слап,кик без причина да му се отнемат флаговете за това ,а за 2 грешни банна да му се взимат правата на админ.Не може да си гоните редовните и добри играчи заради това ,че си дал на някое хлапе права ,като не става за админ ,става за потребител !!! Слаб играч слаб админ !!!! Ето гледайте за какво ме слай и съм сигурен ,че някой му написа нещо по чата за това ме слай ,ако има над предвид че съм се качил на мапа ,а то не е така защото има стълба за да се качиш там ! Искам наказание за тоя слаб админ ,да му се отнемат флаговете за слай и кик ,пак нека да има за бан !
http://dox.bg/files/dw?a=f8e6a06b65

Гледайте накрая !
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: rk2k

Re: Оплакване от DMTR'

Мнениеот zxcv ;> » 06 Ное 2014, 02:12

Направи си темата по образец, за да бъде разгледана. След това ще се изкажат колегите от GunGame и, ако се наложи ще ти се извиня, а в края на всичко ще се постарая да се премахне тая карта с подобни бъгави и ботски местенца.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот rk2k » 06 Ное 2014, 02:14

zxcv ;> написа:Направи си темата по образец, за да бъде разгледана. След това ще се изкажат колегите от GunGame и, ако се наложи ще ти се извиня, а в края на всичко ще се постарая да се премахне тая карта с подобни бъгави и ботски местенца.

Ти ли ме слай ?
Жалка картина ,честно! Как може админ и то екип банове да не познава картите? Това не е бъг в картата и не е ботско место ,защото аз се виждам че съм горе ,само че някой трябва да погледне нагоре :D :D :D :D !!! Наистина се учудвам на екипа ви ,админи който знаят само dust 2 ,да имат права ? Даже ти качих и карта ,за да видиш че има много такива карти ,който са направени с точно тая цел да има скрити места ,за да е по интересно ,мога да ти кача снимки поне от 10 такива карти всички ли ще ги махнете :D (giggle) . Просто нямам думи ,предпочитам да си замълча вече и ако искате ме и баннете !IP ми го знаете мисля ,ако не ще ви го дам (headbang) (headbang) (headbang)
И това е бъг в картата нали :D :D :D ?
http://i.ytimg.com/vi/wztQ8ly1tYo/maxresdefault.jpg
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот MORTAL » 06 Ное 2014, 10:18

Ще изгледам демото след работа.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот zxcv ;> » 06 Ное 2014, 11:35

MORTAL, заеми се ти с темата, когато можеш, а сега ще я заключа, че нито ми се четат романи, нито искам да отговарям на написаното по-горе, защото ще бъда много краен и директен.
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Мнениеот MORTAL » 06 Ное 2014, 17:49

1. Щом има стълба, какъв е проблема да се качи?
2. Противниците също го виждат, когато е горе.
3. "Залагайте С4 момчета" с бели букви в ГГ, какво ще рече ?
Оплакването е основателно. Админ ще реши какво да направи.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Мнениеот zxcv ;> » 06 Ное 2014, 18:29

Ето, че могло и спокойно, а не с романи и обиди - хайде чакам крайното решение...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Мнениеот MORTAL » 07 Ное 2014, 15:57

Имаш право да се качиш там, но не трябва да ползваш това като уалхак! Там се получава ефекта на плуването, както в Italy2, което е забранено. Така си осигуряваш нечестно превъзходство спрямо останалите играчи. Там се виждаш, но само от определено място. Тези които стреляше като идваха от дясно, не те виждат. Само тези през средата които идват може да те видят.
Админ ще реши последно как да постъпи.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Назад към Други