Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ Jefo*

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от админ Jefo*

Мнениеот Doktora » 22 Ное 2014, 12:28

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Бан нямам
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: jefo*
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата):
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): След многократните флашвания от играча който се вижда на демото и бездействието на админа излезнах от сървъра!След две минути останалите играчи бяха пет.
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Dust 2 Only
8. Демо - http://dox.bg/files/dw?a=13c8cf234f
Не се извинявам за псувните в сървъра.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Dido

Re: Оплакване от админ Jefo*

Мнениеот NEVIDIM » 22 Ное 2014, 14:19

Напълно то разбирам Док... Аз след това влезнах и въпросния играч го нямаше и Jefo също... След няколко врътки се появи играча и продължи с флаша... Кикнах го няколко пъти обаче продължи да влиза с други никове... И накрая го баннах. Даже и Blade влезна като го баннах и получих няколко поздрави за майка ми, че го баннах...
Аватар
NEVIDIM
Потребител
Потребител

Име в игра: NEVIDIM

Re: Оплакване от админ Jefo*

Мнениеот SEXY_M » 29 Ное 2014, 15:07

Doktora написа:1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Бан нямам
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: jefo*
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата):
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): След многократните флашвания от играча който се вижда на демото и бездействието на админа излезнах от сървъра!След две минути останалите играчи бяха пет.
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Dust 2 Only
8. Демо - http://dox.bg/files/dw?a=13c8cf234f
Не се извинявам за псувните в сървъра.

За мен оплакването ти не е основателно и ще ти кажа защо...
Играчът първо беше CT. Оплаквахте се че някой ви флашва, което е видими и доказано но от твоето демо. Много добре знаеш че Админите нямаме очите на всички които са в игра.
Jefo се премести CT, може би за да види кой е въпросния играч, така аз го разбирам но той си знае най добре защо се е преместил.
След това въпросния играч нарочно минава T, за да не може пак Jefo да види кой флашва...
Също така сигурно и играчите който се влезнали след 10 мин са разбрали че Jefo е админ?!?!?
Или Док ти не знаеш за опцията Админ-чат... Както и да е но има едно правило което гласи следното
11. Кикването, Банването и Слейването, трябва да става само след като сте видяли проблема със собствените си очи.

А относно до това дали се извиняваш за псувните ти е ясно че няма как да се извиниш. Ако беше ти на местото на Jefo от това демо най малко щеше да има 5-6 активни бана за псувни със срокове по строги и от ползването на хак...
Помисли си първо Ти къде си направил грешка и тогава се оплаквай. Мисля че достатъчно ясно обясних моето виждане и оплакването е неоснователно!!!
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Назад към Други