1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: IWMTB
2. Вашето IP: Няма наложен бан за това няма и ИП
3. Nickname на администратора: MostWanted
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): 5.Строго се ЗАБРАНЯВА да обиждате другите играчи и админи..оправдания от рода на "Той почна пръв" не съществуват..като е почнал го накажете,но не псувайте и вие !
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Хубаво правиш баланс и ме местиш Т,но аз не съм виновен,че сървъра пак ме върна СТ. Хич не ме интересува,че си админ. Какво аз не те обиждам,така и ти няма да ме обиждаш. Тъпчо,ще наричаш,някой друг!
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=8b324f59f5
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Aim/Awp
Оплакване от MostWanted
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
-
MAKAPOH - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: luyfkyutd
Re: Оплакване от MostWanted
Искате уважение?! Ок, но и вие имайте такова. В демото видях, че админа ти е казал тъпчо и ще си получи наказание, но провокацията от твоя страна беше меко казано некоректна. Основното нарушение на админа е, че не се премести той.
Обиждат се админите по всякакъв начин, но не ние трябва да търпим а вие за една дума тема правите, много чувствителни, ама много.
Обиждат се админите по всякакъв начин, но не ние трябва да търпим а вие за една дума тема правите, много чувствителни, ама много.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Не играя от скоро във веригата,знам че има обиди и то много. Къде е провокацията,ако може да ми кажеш?! Вижда се неговото отношение,след като му казах,че не е нещо повече от мен или другите обикновени потребители. Ако обидиш админа,получаваш наказане,ако админа те обижда и се прави на интересен,нищо. Щял да получи наказание и какво от това. Не,че ти се бъркам в работата,но няма файда от такива наказания,пак ще си е същото.
-
MAKAPOH - Потребител
- Име в игра: luyfkyutd
MAKAPOH написа:Не играя от скоро във веригата,знам че има обиди и то много. Къде е провокацията,ако може да ми кажеш?! Вижда се неговото отношение,след като му казах,че не е нещо повече от мен или другите обикновени потребители. Ако обидиш админа,получаваш наказане,ако админа те обижда и се прави на интересен,нищо. Щял да получи наказание и какво от това. Не,че ти се бъркам в работата,но няма файда от такива наказания,пак ще си е същото.
Какво предлагаш... публичен разстрел ли?! Не съм съгласен, че ще е същото а провокацията е, той каза една дума а ти продължи да се заяждаш.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Всеки който влиза да играе,админ или не понякога е изнервен решението е да не се отвръща на провокации и всичко ще е наред,не може да очакваш за една обида админа да остава без права,както и вие за една обида получавате в повечето случаи по 10 минутен гаг,бъдете търпеливи и толерантни и веригата ще стане още по добро място за развлечение(знам че това е невъзможно) поне не и от по-малките потребители тинейджърските години всички сме ги минали....
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
5 мнения
• Страница 1 от 1