1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: 1
2. Вашето IP: -
3. Nickname на администратора: shithappens
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): не знам какво съм нарушил!?
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): както си играех бях гагнат от въпросния админ без предупреждение дори, при положение че нито съм псувал нито съм обидил него или друг играч?!След което админа излезе..
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=d60533d56d
7. Сървърът, в който е направено доказателството: RATS
Неоснователен гаг!?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
-
kamion4o - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: 1
Re: Неоснователен гаг!?
Викаше на някого "Кондъо". Теб нямам намерение да те предупреждавам постоянно. Знаеш много добре правилата, предупреждавал съм те преди, gag-вал съм те преди. Всеки път в сървъра обиждаш останалите.
-
shit happens - Потребител
- Име в игра: shit happens
shit happens написа:Викаше на някого "Кондъо". Теб нямам намерение да те предупреждавам постоянно. Знаеш много добре правилата, предупреждавал съм те преди, gag-вал съм те преди. Всеки път в сървъра обиждаш останалите.
Викал " Кондъо" И от кога КондЪо стана обидна дума ? Ми той може да е писал на някой който се казва КондЪо
А ти като си админ и обиждаш по сърварите с думите "нещастник" кво правим? Ма теб те познава лично Админ и може ,а хората за "КондЪо" гаг така ли? И после защо ви псуват и не ви уважават като админи .
-
rk2k - Потребител
- Име в игра: rk2k
Хайде малко по-сериозно моля ви, какви са тия оплаквания от gag за 10 минути, станахте много мекушави. Аз лично съм те виждал ти как обиждаш, така че заслугата е моя да метна темата в коша, съжалявам, че си отделил толкова време.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
4 мнения
• Страница 1 от 1