1. Вашият nickname: endz0nE' S
2. Вашето IP: ----------
3. Nickname на администратора:Animals
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=2&t=7027
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):-значи за пореден път се убеждавам колко е бавен и че изобщо не се интересува какво става в сървъра а си гледа само жалката слаба игра.Тоя blendyTHC още първия път като ме уби и ми стана съмнителен ама си замълчах понеже хитваше доста нереално ходейки през стена бие глава,а Animals си гледа играта и чак след като му писах че тоя е аим, той чак тогава излезна и и му трябваха 2 мин. за да банне явен айм дето дори бих го баннал от игра без да се гледа ..А накрая върха на сладоледа е че ме гагна след като банна ония хахаха
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и демо - http://dox.bg/files/dw?a=ecec52e747
7. Сървърът, в който е направено доказателството: DeathMatch
Оплакване от спящ админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
Оплакване от спящ админ
Последна промяна nrjhs на 26 Май 2015, 17:24, променена общо 2 пъти
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: endz0nE
-
Animals - Потребител
- Име в игра: Animals
Re: Оплакване от спящ админ
Оня си цъка с аима а още по-потресаващ е факта че ти играеше срещу него и въпреки това даже и не се усъмни
За тва ли беше гага ? Много голям стана, толква стриктен ако беше и спрямо хакера златен щеше да си.Ти си един безхаберен админ дето си гледа само ранка и слабата игра.
За тва ли беше гага ? Много голям стана, толква стриктен ако беше и спрямо хакера златен щеше да си.Ти си един безхаберен админ дето си гледа само ранка и слабата игра.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
LyT написа:nrjhs Това на теб даже ти малко,измамник.. http://prikachi.com/images.php?images/920/8136920v.png
1. Ферхунде не се меси там където не ти е работа
2. http://prikachi.com/images.php?images/938/8136938x.png
п.п. ау недумай че много нежен стана не се прави знаем какъв мръсен циганин си неграмотен.Виж датите кой първо ми писа ЛС, а ? ходи прочети една читанка за 1ви клас и тогава ми пиши.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
Правило номер 1 за тия, които напуснат екипа: Дай да се заяждам, злепоставям и обиждам бившите си колеги!
Аз пък си имам мое правило: Нулево отношение към злобата и простотията на бивши колеги!
Заключвам темата, до решение на Администратор, за да не ви четем глупостите.
Аз пък си имам мое правило: Нулево отношение към злобата и простотията на бивши колеги!
Заключвам темата, до решение на Администратор, за да не ви четем глупостите.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Трудно ще се усети, че оня е хакер и ще излезе да го гледа, ако са от един отбор. Хубаво е че си му писал и е сложил бан.
Ключ.
Ключ.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
6 мнения
• Страница 1 от 1