причина несправедлив гаг + това каза че докато е в сервера чат няма да видя.
демо на нарушението: http://dox.bg/files/dw?a=9f46183eea
снимка+ ип на админа: http://prikachi.com/images.php?images/702/8256702q.jpg
Моето име в играта:SABARQI
Оплакване от админ N.O.G.O
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
3 мнения
• Страница 1 от 1
-
quitgame - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: quitgame
Re: Оплакване от админ N.O.G.O
Няма да гледам демото, сигурен съм, че си провокирал админа за да ти постави "гаг", имаш този лош навик от време на време.Съмнявам се, че всеки път като си вътре ще те гаг-ва. Мен лично ме разсмиваш с постоянното си "vote" през мап, и съм свикнал на това
п.п. Гледах демото, на него освен гаг-а, друго няма! Направил ( написал) си нещо в края на предишната карта ( много обичате да го правите, псувате и обиждате) и си получил гаг, на следващия мап. Голяма работа, цяла тема си сътворил за това.
Моето мнение е, че за системни обиди, и най-вече за псувни към останалите играчи или админите, да си получавате бан, а не гаг-ове, киквания, слай, слап и т.н. Псувайте и обиждайте на глас и на ум, но не в сървърите.Не всички играещи тук са простаци и неграмотни. Даже доста от играчите са културни и умни хора, включително и ти.
п.п. Гледах демото, на него освен гаг-а, друго няма! Направил ( написал) си нещо в края на предишната карта ( много обичате да го правите, псувате и обиждате) и си получил гаг, на следващия мап. Голяма работа, цяла тема си сътворил за това.
Моето мнение е, че за системни обиди, и най-вече за псувни към останалите играчи или админите, да си получавате бан, а не гаг-ове, киквания, слай, слап и т.н. Псувайте и обиждайте на глас и на ум, но не в сървърите.Не всички играещи тук са простаци и неграмотни. Даже доста от играчите са културни и умни хора, включително и ти.
-
Adanos - Потребител
- Име в игра: k
Re: Оплакване от админ N.O.G.O
Напълно заслужен гаг, добре,че е забранен бана иначе го отнасяше със сигурност. После админите такива онакива
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
3 мнения
• Страница 1 от 1