Неправомерен кик!
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
13 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Неправомерен кик!
Форум Модератори да вземят мерки отностно по горе обидните думи ! И мисля,че на всички им стана ясно каква е ситуацията,може да се заключи до изказването на Admin.
-
Careful - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Discipline|Careful
Havelock написа:За пореден и последен път ще кажа, ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ МЕКОТЕЛИ! Грам достойнство нямате, за да си признаете, че не сте си свършили работата, а на всичко отгоре, когато съвсем в реда на нещата аз избухвам вече, ми слагате тука снимки.
Снайп, за какво ми ги слагаш тия снимки? Аз сам съм дал демо, значи не се опитвам да направя нещата да изглеждат по различен начин, не мислиш ли? Май никой от вас не чете какво съм писал по-горе и какво правеше онзи боклук в продължение на 4-5 мапа? То не ви и интересува, защото както винаги, админчетата тука не обичате да поглеждате истината в очите, защото тогава става ясно, че чеп за зеле не става от вас, освен да се мазните за права и да се опивате от смешната си виртуална власт!
Я както си тръгнал да вадиш снимките, потърси там какво казва и самия виновник за протестите ми, става ли? Или си го видял вероятно, но то не ви изнася да се покаже и се пускат само обидите ми към него и нехаещите админи?
И след като продължавате да се правите на ощипани моми, от сега нататък при всеки мой кик за АФК, ще ви храня и ще пускам тука теми с оплаквания. Ще влизам и ще преча на съотборниците си, ще ги флашвам и т.н. и вие нямате никакво право да предприемате каквото и да било, след като съвсем умишлено оставихте тоя боклук да ми руши играта и да ми убива удоволствието в продължение на над 2 часа! Жалкари!!!
Няма да толерирам подобно поведение! Получаваш форумно предупреждение.
Заключвам до изказването на Admin.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Значи когато не махаме играч защото искаш ти и те кикваме за обиди сме мекотели?! Ок, нека сме такива, но правилата са за всички. Крайно време е да се разбере, че и админите сме хора а не роботи. Тук грешка не виждам и темата отива в правилния за мен раздел.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
13 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2