Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от вихър

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от вихър

Мнениеот ONLY HS » 01 Фев 2016, 11:44

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Нямам бан ( PENA'5HS )

3. Nickname на администратора: wihyr
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Обида
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): (makeup)
Казах му че играя с хак да се опита да ме хване(Шега ) и колегата ви реагира по следния начин

Вижте снимката по долу .

6. Демонстрация /демо/ и Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и демо

http://prikachi.com/images.php?images/954/8608954c.jpg
http://dox.bg/files/dw?a=7ef3b7f5f1 - Demo
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: PENA'5HS

Re: Оплакване от вихър

Мнениеот Curkata » 01 Фев 2016, 12:30

Ти не спираш да ни провокираш и после ние сме ти виновни. Цял мап не спря да пишеш този е такъв онзи е онакъв, този е некадърен, онзи е не знам си какъв си. "Тия админи не стават за нищо, как сте ги избирали не знам", бла бла бла..Колко гага ти трябват да спреш да се заяждаш, момче? Ако се проверят логовете ще се види, че заслужаваш перманентен гаг в тоя сървър. Влизаш в конфликт с почти всички админи в сървъра като ти започваш първи, после някой ти е виновен. Мери си приказките, като си недоволен от някой админ и от неговата дейност направи си тема, качи си демо и така. Не се прави на интересен ми си играй играта и в сървъра ти повторих същото. Тия две теми са безсмислени, защото ти ни провокираш и от гаг не разбираш!
Изображение
Аватар
Curkata
Потребител
Потребител

Име в игра: Kunov

Мнениеот ONLY HS » 01 Фев 2016, 12:31

Curkata написа:Ти не спираш да ни провокираш и после ние сме ти виновни. Цял мап не спря да пишеш този е такъв онзи е онакъв, този е некадърен, онзи е не знам си какъв си. "Тия админи не стават за нищо, как сте ги избирали не знам", бла бла бла..Колко гага ти трябват да спреш да се заяждаш, момче? Ако се проверят логовете ще се види, че заслужаваш перманентен гаг в тоя сървър. Влизаш в конфликт с почти всички админи в сървъра като ти започваш първи, после някой ти е виновен. Мери си приказките, като си недоволен от някой админ и от неговата дейност направи си тема, качи си демо и така. Не се прави на интересен ми си играй играта и в сървъра ти повторих същото. Тия две теми са безсмислени, защото ти ни провокираш и от гаг не разбираш!

Не говори глупости едната тема няма нищо общо със другата..

Той няма право да ме обижда .. Той е админа и той е длъжен да показва добро отношение аз мога да се държа както си пожелая все пак съм просто играч демек никакъв
Последна промяна ONLY HS на 01 Фев 2016, 12:34, променена общо 1 път
Аватар
ONLY HS
Потребител
Потребител

Име в игра: PENA'5HS

Мнениеот dzak » 01 Фев 2016, 12:34

Има достатъчно общо.
Ти провокираш колегите. Оплакванията ти са неоснователни. Призовавам колегите при първи сигнали да слагат гаг на въпросния играч.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот BARCELONA FAN » 01 Фев 2016, 19:29

dzak написа:Има достатъчно общо.
Ти провокираш колегите. Оплакванията ти са неоснователни. Призовавам колегите при първи сигнали да слагат гаг на въпросния играч.

И да използват slay/slap! Така дразнителите се поучават.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Назад към Други