Админът отново си е за наказание. Когато не умееш да губиш, по-добре не играй тази игра или поне не се заяждай. Никой не ти е виновен, че не можеш да играеш. Всеки ще играе както си иска, не може да му държиш сметка.
И като те е нарекъл ТУЙ, ти обиди ли се? Ако съумяваш да не приемаш всичко присърце, възможността за физическа разправа за такава дума е точно 0% .
round 2 is up
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
-
Curkata - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Kunov
Re: round 2 is up
Само 4 искате вот, при 8:8 няма как да стане.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Roundup, избягвай личното отношение към играчите. Админите трябва да са обективни в преценката и действията си.
||7||, админа няма как да знае кой е активен и кой не, трябва да ги прегледа всичките, за да установи това. При 8Х8, което е почти пълен сървър, карта не се сменя. Ако са по-малко хората, тогава може да се пусне вот, с поне 3 карти.
Когато играя, ако искат смяна на картата, изчаквам всички да кажат Vote, после си ги броя и претеглям гласовете. В случая, не сте били достатъчно за да направите силен вот.
||7||, админа няма как да знае кой е активен и кой не, трябва да ги прегледа всичките, за да установи това. При 8Х8, което е почти пълен сървър, карта не се сменя. Ако са по-малко хората, тогава може да се пусне вот, с поне 3 карти.
Когато играя, ако искат смяна на картата, изчаквам всички да кажат Vote, после си ги броя и претеглям гласовете. В случая, не сте били достатъчно за да направите силен вот.
-
MORTAL - Администратор
Решение?
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Според мен не е важно колко са играчите, при този случай е поискано вот от няколко играчи за смяна на картата . Аз примерно като не им харесва мапа избирам аз ЕДНА карта и я пускам като вот и вече те избират дали я искат като гласуват с Да и Не. Админа няма вина, просто така е преценил.
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
За смяна на мапа, винаги ще има недоволни. Случвало ми се е: влизам, кофти мап, веднага 2-3 ма играча пишат- админе смени мапа. Пускам вот, избират,сменям. На следващият мап, някой се обажда- абе пич, ти къв си, що си, кой те направи админ, играта беше накрая( а тя примерно е до помпа)... И аз следя колко играча искат смяна, колкото и да не ми харесва мапа. Случвало се е и да ги питам, казват не и аз си излизам. В последствие излизат и други играчи и сървъра се изпразва. Абе няма пълно щастие. Относно темата, не бива админ да се заяжда с играчите.
-
SladuR - Админ
- Име в игра: SladuR
Приятел, вземи погледни някоя реализация в живота си. Тук идваме да се забавляваме, да разчупим малко ежедневието. Какви са тези неща за съд, ищец и т.н. Като чета такива мнения и се сещам за Матрицата. Пуснал си сигнал, не очаквай в рамките на няколко часа да дадем всички мнения, доводи,изводи и краен резултат. Като гледам и админа не е писал. Успокой се. Сигнала ти е приет,а ако е нужно админа ще си понесе последствията. Макар, да не смятам, че са някакви които са причинили травми за цял живот.
-
SladuR - Админ
- Име в игра: SladuR
Сладура се сеща за матрицата,а аз веднага се сещам за Фастъра.
Тои пишеше такива романи,в които обяснява някакви глупости с 1000 изречения.Човек,не се впрягаи толкова много,разбирам те,че ти е гадно от постъпките на админа ,ама недеи за наи малкото нещо да занимаваш хората с глупости,достатъчно е да пратиш само снимките или демото ,пък ако има нещо за наказание админа ще си го получи.
Тои пишеше такива романи,в които обяснява някакви глупости с 1000 изречения.Човек,не се впрягаи толкова много,разбирам те,че ти е гадно от постъпките на админа ,ама недеи за наи малкото нещо да занимаваш хората с глупости,достатъчно е да пратиш само снимките или демото ,пък ако има нещо за наказание админа ще си го получи.
Manchester United
-
ReDBuLL_Bg - Админ
- Име в игра: ReDBuLL
IA3I написа:Моля администраторите да не предприемат мерки по конкретното ми оплакване! Оттеглям си жалбата
-
MORTAL - Администратор
9 мнения
• Страница 1 от 1