1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Obiden nick
2. Вашето IP: 188.254.218.115
3. Nickname на администратора: kev1n--
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): 2. Строго се забранява ползването на Админските права без основателна причина !
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Няма какво да обяснявам. Всичко се вижда на демото !
6. Демонстрация/Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=bd083285c5
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS MegaGaming Dust2
Оплакване от некоректен Админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Оплакване от некоректен Админ
Последна промяна mrazim da gubim на 01 Юли 2013, 02:32, променена общо 1 път
-
mrazim da gubim - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ru, Kaligula, ALL ROADS LEAD TO THIS
Re: Оплакване от некоректен Админ
играем 3в3 и поредна игра минава ст.. аз лично не съм съгласен някой тарикат да бави играта на още 5 човека, още повече да обижда и да се заяжда.. мисля че никой от нас/админите/ не е тук за да му се качват на главата и да търпи. ако това е 2-рото демо преди 2-рия бан, го баннах защото му направих 3 пъти забележка и той си сложи ник "Obiden nik!" при което го приех като подиграфка с мен, и още повече като пригравка със статута на администратора. както знаем това не е 1-ви такъв случей. иии както знаем заяждане със админ се наказва с до 1 ден бан. не виждам нещо неправилно.. вие си решете!
ПС: линка към демо който си дал е неправилен, не знам на какво основание даваш линк към лична/private/ директория с мисълта някой да я види.. Демонстрация/Изображение: http://dox.abv.bg/files/listtree ;дддд хахах край! 1 път напрао ;дд хахаахаха
ПС2: да добавя.. след като му направих забележка.. той понеже явно има проблеми със самочувстието си, отиде и заложи на Б отново казвам.. никой не е длъжен/още повече 5 човека/ да изпълняват нечии лични хрумвания, още повече пък админите са длъжни да търпят подигравка!
ПС3: копирам никове за да видите и преценените сами дали има подиграфка или не Име: Obiden nick !; Obicham da se gavra sus sadnqri имаше още 1-2 но го предупреждавах да ги смени в демото, ако е пич и има някаква мисъл както и ако не го е срам да го качи ще се види..
ПС: линка към демо който си дал е неправилен, не знам на какво основание даваш линк към лична/private/ директория с мисълта някой да я види.. Демонстрация/Изображение: http://dox.abv.bg/files/listtree ;дддд хахах край! 1 път напрао ;дд хахаахаха
ПС2: да добавя.. след като му направих забележка.. той понеже явно има проблеми със самочувстието си, отиде и заложи на Б отново казвам.. никой не е длъжен/още повече 5 човека/ да изпълняват нечии лични хрумвания, още повече пък админите са длъжни да търпят подигравка!
ПС3: копирам никове за да видите и преценените сами дали има подиграфка или не Име: Obiden nick !; Obicham da se gavra sus sadnqri имаше още 1-2 но го предупреждавах да ги смени в демото, ако е пич и има някаква мисъл както и ако не го е срам да го качи ще се види..
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
Прекалено си неграмотен и елементарен, но тук смешното е това, че аз залагам c4 и не бавя играта, а напротив, но ТИ ми определяш къде да играя и получи следователно отговор, който се вижда с просто око в демото.
Няма да се обяснявам повече.
Няма да се обяснявам повече.
-
mrazim da gubim - Потребител
- Име в игра: ru, Kaligula, ALL ROADS LEAD TO THIS
ок.. покажи 1-вото демо тогава, кадето като влязох и питах каде играем, и ти 2-ри отговори ярд айде няма и аз да обяснявам повече! лесно е като не можеш по единия начин да търсиш вината в другия.. всеки може да изкриви всеки факт! ако отречеш че се бъзикаше и е.аваше с мен, както и умишлено ми сваляше авторитета, евала щи дам!
разбирасе.. няма да можеш.. защото точно това правеше.. разбереи че както тук, така и в живота никой няма те търпи, ако отречеш и това щи дам 5 пъти евала а дали съм неграмотен или елементарен.. мисля че нито си на нивото което да ме съди, нито си на моето ниво че дори съвет да можеш ми дадеш лека игра оттук нататък, и ако още 1 път вляза и се дракаш със някой/било то мен или който и да е/защото аз съм админ преди всичко за да следя приятната игра на всички, а не некфи специални..// перм бан щи сложа Лек Ден!
ПС: само кажи.. последния път като както каза не бавиш и сложи бомбата, каде я сложи и каква беше играта ? нека подскажа 3 Т vs. 2 СТ.. /в демото се вижда/ бомбата беше сложена на Б при положение че ти е направена 3-4 пъти забележка /в смисъл да се играе цял мап 5-6 човека/ и ти го направи отново.. и отново се връщам към основното, което ти ЯВНО не отрече, е.авка и подигравка
ПС2: сега се замислих.. ти си май 1-вия който оспорва нещо, още повече такова/от мен/.. при положение че всеки ден се правят по 2-3 оплаквания от админи, а аз съм админ от 7-8 месеца.. винаги съм процедирал така /само дето ги кик-вам или слей-вам попринцип 1 път и хората се сещат за какво.. ти явно имаш някакви много сериозни проблеми.. ;д не искам да питам и да си обяснявам защо.. и все пак.. ако тооолкова много искъш да докажеш /явно някакъф селф естийм бууст/ че това зареди което съм те баннал, няма да споменавам за 15 път какво, качи 1-вото демо да се видят и никове и чат, че и забележки
разбирасе.. няма да можеш.. защото точно това правеше.. разбереи че както тук, така и в живота никой няма те търпи, ако отречеш и това щи дам 5 пъти евала а дали съм неграмотен или елементарен.. мисля че нито си на нивото което да ме съди, нито си на моето ниво че дори съвет да можеш ми дадеш лека игра оттук нататък, и ако още 1 път вляза и се дракаш със някой/било то мен или който и да е/защото аз съм админ преди всичко за да следя приятната игра на всички, а не некфи специални..// перм бан щи сложа Лек Ден!
ПС: само кажи.. последния път като както каза не бавиш и сложи бомбата, каде я сложи и каква беше играта ? нека подскажа 3 Т vs. 2 СТ.. /в демото се вижда/ бомбата беше сложена на Б при положение че ти е направена 3-4 пъти забележка /в смисъл да се играе цял мап 5-6 човека/ и ти го направи отново.. и отново се връщам към основното, което ти ЯВНО не отрече, е.авка и подигравка
ПС2: сега се замислих.. ти си май 1-вия който оспорва нещо, още повече такова/от мен/.. при положение че всеки ден се правят по 2-3 оплаквания от админи, а аз съм админ от 7-8 месеца.. винаги съм процедирал така /само дето ги кик-вам или слей-вам попринцип 1 път и хората се сещат за какво.. ти явно имаш някакви много сериозни проблеми.. ;д не искам да питам и да си обяснявам защо.. и все пак.. ако тооолкова много искъш да докажеш /явно някакъф селф естийм бууст/ че това зареди което съм те баннал, няма да споменавам за 15 път какво, качи 1-вото демо да се видят и никове и чат, че и забележки
-
kev1n - Потребител
ПС: само кажи.. последния път като както каза не бавиш и сложи бомбата, каде я сложи и каква беше играта ? нека подскажа 3 Т vs. 2 СТ.. /в демото се вижда/ бомбата беше сложена на Б при положение че ти е направена 3-4 пъти забележка /в смисъл да се играе цял мап 5-6 човека/ и ти го направи отново..
Да разбирам, че си му казвал къде да играе ли ? Имаше скоро една тема където беше казано, че и при 1в1 не може да се казва на играчите къде да играят.
Обиди от това демо не видях, ако ти имаш демо го качи, за да видим, ако не да му махам бана.
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
1. Kev1n, сложил си му два бана, първия е с продължителност 5 минути, втория е с времетраене 1 ден. Значи трябва да имаш две демота.
2. Не можеш да му казваш къде да играе. -> viewtopic.php?f=74&t=3269&hilit=%D1%8F%D1%80%D0%B4#p40071
2. Не можеш да му казваш къде да играе. -> viewtopic.php?f=74&t=3269&hilit=%D1%8F%D1%80%D0%B4#p40071
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
С цялото си уважение към мрежата и висшестоящите не съм съгласен един играч да се подиграва с 4-5, които искат да поиграят нормално. Няма сила в този свят, която да ме наведе на мисълта, че един играч е по - важен от останалите (чието желание е да се играе в дадена част от картата). Ако се толерира такава игра в малките часове ... Колкото и да се стараем би било невъзможно да задържим играчите в сървъра. . .
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Ако е терорист, всяка врътка бомбата се пуска в негов съотборник. Ако са трима, през 2 врътки Ц4 ще е у него, имайте готовност да я сложи на Б. Все пак сървъра е Dust2Only, а не Dust2OnlyYard. Няма нужда да се казва, че се играе само на ярда, или само на А, или само ярд и стълби. Достатъчно е 2ките да стоят на А, и като чуят че е заложено да тичат към Б.
Никой няма право да ти казва какво да правиш.
Като убият съотборниците му на ярда и от никой от тях не изпадне раницата с експлозивите, ясно е че или е някъде из картата или ще бъде заложена на Б.
Никой не се подиграва нито с играчи, нито с админи, играе се цялата карта. Свиквайте.
Може да се разберете само къде да играете, но при положение, че ВСИЧКИ са съгласни.
Като убият съотборниците му на ярда и от никой от тях не изпадне раницата с експлозивите, ясно е че или е някъде из картата или ще бъде заложена на Б.
Никой не се подиграва нито с играчи, нито с админи, играе се цялата карта. Свиквайте.
Може да се разберете само къде да играете, но при положение, че ВСИЧКИ са съгласни.
-
MORTAL - Администратор
MORTAL написа:Ако е терорист, всяка врътка бомбата се пуска в негов съотборник. Ако са трима, през 2 врътки Ц4 ще е у него, имайте готовност да я сложи на Б. Все пак сървъра е Dust2Only, а не Dust2OnlyYard. Няма нужда да се казва, че се играе само на ярда, или само на А, или само ярд и стълби. Достатъчно е 2ките да стоят на А, и като чуят че е заложено да тичат към Б.
тей.. и дай ся да обикаляме мапа да го търсим аз не съм му казвал каде да играе.. влязох и питах, той 2-ри отговори че играем ярд.. т.е. твърдиш нещо докато ти е изгодно, после сменяш веднага.. ;дд ддз
-
kev1n - Потребител
kev1n написа:тъй.. и дай ся да обикаляме мапа да го търсим аз не съм му казвал къде да играе.. влязох и питах, той 2-ри отговори че играем ярд.. т.е. твърдиш нещо докато ти е изгодно, после сменяш веднага.. ;дд ддз
Защо да обикаляте картата, след като имате две места които трябва да пазите?
-
MORTAL - Администратор
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2